Je beste blik op de Yeezy 700 V3 “Azael”

2019 is een absoluut gek jaar voor Yeezys, maar het lijkt erop dat Kanye West het allerbeste voor het laatst heeft gered. De Yeezy 700 V3 “Azael” dient als zijn laatste sneaker van het hele decennium en markeert de derde generatie van zijn gerenommeerde dikke sneaker, en het is anders dan alles wat we eerder hebben gezien. Dat gezegd hebbende, we nemen nu onze beste look al dankzij deze gloednieuwe foto’s van Sneaker Insider @repgod888!

Net als de gloednieuwe Yeezy -toename 380 “Alien” en het Yeezy -kwantum dat naar verwachting volgend jaar zal afnemen, heeft de “Azael” een compleet andere stijltaal in vergelijking met Ye’s huidige oogst van Creps. De V3 legt een grote nadruk op monochromatische paletten en schone duiklijnen en vervangt de agressieve styling van de 700 volledig door iets veel futuristischer, wat resulteert in een schoen die niets lijkt op zowel de V1 als V2.

Afbeelding door repgod888
Met een witte primeknit-basis, is het typische gaas, leer en suède gebouw volledig verwijderd, evenals in de locatie is een kooi uit één stuk die alles vasthoudt. Niet alleen zal dit overdag hoofden draaien, ‘s nachts gloeit het echt in het donker, zodat je kunt buigen wanneer ook en waar dan ook.

De neopreen -tong van de Yeezy 500 High “Slate” verschijnt hier, evenals hieronder, je ontdekt een minimalistisch zool systeem dat een aanzienlijk afwijking is van het huidige 700 -ontwerp. De verschillen liggen ook van binnen, omdat toename is genomen ten gunste van nog een dempinginnovatie die nog niet officieel moet worden bevestigd. Dat gezegd hebbende, vertellen onze bronnen ons dat het misschien echt ortholiet is.

Afbeelding door repgod888
Lancering op 23 december, slechts twee dagen voor Kerstmis, is de Yeezy 700 V3 “Azael” een moet een politieagent voor elk type collectie, dus zorg ervoor dat u het vergrendeld houdt bij de enige provider en we laten u het begrijpen als Binnenkort daalt de informatie van meer informatie. Als je geen fan bent van deze kleur, zorg er dan voor dat je de Yeezy 700 V3 “Triple Black” inspecteert die nogal recent heeft gelekt!

vals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *