De Carhartt WIP X Converse Chuck 70 is gemaakt van Upcycled Workwear

Nadat hij in het verleden meerdere keren heeft samengewerkt, Converse en Carhartt WIP hebben gebonden hun krachten gebundeld als ze opnieuw de Converse X Carhartt WIP Chuck 70 vernieuwen. Als je aan de succesvolle Renew -releases van de afgelopen maand naleert (dit is het duurzame bereik van Converse), heeft het label de lijn nog verder geduwd, met dit nieuwste paar volledig gemaakt van upcycled werkkledingstoffen.

Afbeelding via Converse
Met behulp van Carhartt’s kenmerkende duurzame denim en canvas-stoffen die met de hand zijn afgerond uit vintage winkels, is het uiterlijk van de Chuck 70 volledig getransformeerd. Gedecust in beige evenals marine tinten, het paar kanaal de vintage Americana Spirit die het enorm populaire werkkledinglabel kampioen. Het iconische sterrenlogo van Converse blijft in locatie op de mediale hiel voor een traditionele look, evenals de branding van Carhartt WIP is netjes te zien op het hieltabblad voor een premium touch.

We hebben er geen twijfel over dat streetwear -fans over de hele wereld voor deze boos worden, evenals het duurzame element is een toegevoegde bonus! Met de warmere maanden nu op ons, zullen deze fantastisch zijn om te werken in zomerse outfits en we zijn bereid om te laten zien waar we van zijn gemaakt als het gaat om kleurblokkering!

Afbeelding via Converse
Als je net zo enthousiast bent als we de Converse X Carhartt WIP Chuck 70 oppakken, is het geweldige nieuws dat ze op 28 mei worden gelanceerd! Blijf hier het beste opgesloten bij de enige leverancier voor de nieuwste updates, en terwijl je hier bent, bekijk de ongeslagen X Converse Chuck 70 die deze week wordt gelanceerd!

Afbeelding via Converse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *