De Yeezy Basketball Knit “Slate Azure” wordt onthuld

Het lijkt erop dat Kanye West behoorlijk ernstig wordt over basketbal. Vorige maand namen de Amerikaanse rapper en modeontwerper naar Slam Magazine om zijn Donda Academy -merch te plagen, evenals nu, we kijken onze allereerste blik op de Yeezy Basketball Knit “Slate Azure”. De tweede kleur om deze specifieke iteratie van het silhouet af te handelen, hier is wat we tot nu toe begrijpen.

Met een volledig primeknit -bovenwerk dumpt de “Slate Azure” de veel meer gestructureerde stijl van de QNTM ten gunste van iets een beetje veel flexibeler. Geschilderd in een beige tint, felblauwe accenten maken hun methode in de BSKTBL, terwijl een heimelijke zwarte enkelkraag een grimmige hoeveelheid contrast gebruikt die wordt aangevuld met de veters.

Afbeelding door middel van Yeezy Mafia
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Yeezy Mafia
Int’l verzending

Bekijk meer

De toebox is doordrenkt met een sprankelend display, type van wat je zou zien op bepaalde 350 V2-modellen, terwijl de hiel eveneens wordt gedaan met 3M zodat je kunt buigen, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Om alles af te ronden, gaat 380 geïnspireerde adida’s verbeterden om de middenzool hieronder te zitten, evenals dit is bekleed met een slit van blauw, waardoor de Yeezy een waanzinnig opvallende esthetiek is die anders is dan iets anders dat er is.

Als je dit seizoen iets speciaals wilt politieagent, wordt verwacht dat de Adidas Yzy BSKTBL “Slate Azure” een schokdaling krijgt tijdens het NBA All-Star-weekend, met een bredere release gerucht voor half mei. Laten we begrijpen wat u gelooft van de volgende release van Ye, evenals in bijbehorende nieuws, deze vijf beroemde Yeezys maken allemaal een comeback in 2022!

Afbeelding door middel van Yeezy Mafia
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Yeezy Mafia
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *