Een andere blik op de gebroken witte X Nike Air Max 97 ‘Wolf Gray’

De gebroken witte X Nike â € œDe tienâ € collectie was misschien wel de beste Sneaker-samenwerking die vorig jaar daalt, en het doet niet ‘ t ziet eruit alsof de hype binnenkort naar beneden sterft. Met zeventien gebroken witte X Nike-sneakers die vanaf nu tot het einde van 2018 vallen, lijkt het erop dat het Power Duo nog een sneaker aan zijn line-up zal toevoegen met de gebroken witte X Nike Air Max 97 ‘Wolf Gray’.

Met dank aan Sneaker Insider @earlycop, de ‘Wolf Gray’ is in een tonaal grijs over het bovenwerk geschilderd. Een opvallende iriserende swoosh is aanwezig langs de zijpanelen, terwijl een schone witte patch de schoen met een prachtig contrasteerde look biedt. Hieronder is een door lucht doordrenkte tussenzool aanwezig voor extra comfort en een soepelere pas, en om dingen af ​​te ronden, voltooit “Air” -branding de gedeconstrueerde esthetiek.

Wat vind je van de gebroken witte X Nike Air Max 97 ‘Wolf Gray’? Ben je blij voor deze release? Of denk je dat de gebroken witte X Nike Hype-trein uit de rails is gegaan? Laat ons uw mening weten in het commentaargedeelte hieronder! In gerelateerd nieuws heeft Off-White de Nike Blazer ‘All Hallows Eve’ en ‘Grim Reapers’ officieel bevestigd.

https://www.instagram.com/p/bma8jbjanti/?taken-by=earlycop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *