Dit is wat sneakerheads geloven van de BBC X Adidas NMD Hu Pharrell Blue Plaid

Wat geloven Sneakerheads echt van de BBC X Adidas NMD Hu Pharrell Blue Plaid?! Er is geen afwijzing dat dit nog een uitverkoop is, maar zal het eerder zo prominent zijn als eerdere kleuren?

Gelukkig hebben we misschien het type van een recente Twitter -peiling via @TheSolerestocks. Als u precies dezelfde zorg voor onze volgers plaatst, kunt u geïnteresseerd zijn in de resultaten.

Als er deze week één release is die bijna volledig onder de radar ging, zou dit het zijn. Er is een verrassend gebrek aan opbouw geweest voor deze release, waarbij Adidas bevestigt dat de introductie slechts een aantal dagen voordat het is geregeld om live te gaan!

Dat gezegd hebbende, zelfs zonder de gebruikelijke hype en speculatie, zal de BBC X Pharrell Hu NMD Blue Tartan niet lang zitten. Anders begrepen als de ‘Dijijack’, toont dit opvallende silhouet een unieke blauw en zwarte print over de Primeknit.

Zoals elk type Pharrell Williams X Adidas Collab, wordt dit paar getroffen met enkele diepbedoelende graphics, of op zijn minst een knipoog naar de grootste sterke punten van de mensheid. Op deze hu nmd bevat dat in het type “hart”; evenals “geest”; Logo’s over de voorvoet.

Nu voor de belangrijke vraag, hoeveel van jullie hopen precies te gaan?! Welnu, volgens die peiling wil meer dan 15% deze met nog een 20% nog onbeslist. Die vraag zou waarschijnlijk zelfs meer zijn, hoewel ten minste 20% gelooft dat deze net zo goed zijn!

Bekijk hier de volledige resultaten van die peiling. Ga anders voorbereid op dat VK, introduceer de BBC X Pharrell X Adidas ‘Dijijack’ op donderdag 2 mei online vanaf 23.00 uur.

Afbeeldingen via @ankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *