Fear of God Essentials X Converse Chuck 70 geeft een les in minimalisme

een minimalistische versie van een beroemd silhouet, de zorg van God Essentials X Converse Chuck 70 komt in een verbazingwekkende grijze kleur die is gemaakt om voor absoluut elke fit te kiezen. Een eenvoudige en effectieve stijl verheven met subtiele details, de meest actuele samenwerking van Fog is een essentiële toevoeging aan uw collectie.

In het kenmerkende hi-top silhouet van het Converse is de zijkant versierd met hun wereld populaire logo-patch en is de hiel afgewerkt met een combinatie van omgekeerde en bezorgdheid van God-branding. De veters komen langer dan normaal en wikkelen om de enkel voor een retro -gevoel. Het loopvlak is wafel gestructureerd voor premium grip en de teen wordt versterkt voor stevigheid en stabiliteit.

Afbeelding door middel van PacSun
Zorgvuldig gecreëerd door bezorgdheid van God -oprichter Jerry Lorenzo, is deze schoen doordrenkt met het kenmerkende DNA van het cultmodemerk. Minimalistisch en subtiel gedetailleerd, deze omgekeerde worden gemaakt om te worden gedragen met neutrale kleuren, pared-back vormen en stukken die stijl uitstralen.

Nu beschikbaar in de Verenigde Staten, wordt verwacht dat de zorg van God Essentials X Converse Chuck 70 zeer binnenkort naar het VK zal raken, dus zorg ervoor dat u de enige verkoper in de gaten houdt – plus, u zult de eerste zijn om alles te weten over alles Huidige converse releases en restocks.

Afbeelding door middel van PacSun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *