De Nike Air Force 1 VTF gaat viral en niemand is geschokt

foto door middel van Nike
De Nike Air Force 1 heeft de afgelopen vier decennia veel make -overs gezien, maar niets zoals dit. De Air Force 1 VTF wordt onthuld in het weekend en herwerkt het traditionele silhouet volledig, met behoud van de beroemde vorm, maar doordrenkt het met een slingback -stijl die de belichaming is van de uitdrukking “Business vooraan, viering in de achterkant”;.

De VTF is gemaakt van een premium, volle graanleerconstructie en is geverfd in een heimelijk geheel zwart kleurplan met luxe goud overal. Hoewel het lijkt op je typische AF1 van een afstand, bij betere inspectie, zul je ontdekken dat de hele hiel is geëlimineerd ten gunste van een elastische band die vergelijkbaar is met Crocs. Een lucht middenzool gaat beneden zitten, evenals deze is bekleed met een sprankelend rubberen buitenzool voor extra effect.

Afbeelding door middel van Nike
De Nike Air Force 1 VTF is speciaal voor jongeren en wordt momenteel aangeboden in de VS, maar een Europese release kan extreem snel in de maak zijn. Laten we het begrijpen als je een politieagent deze gekke crête zou hebben, en het opgesloten houden aan de enige verkoper voor de meest populaire sneaker roddel die rondgaat!

Afbeelding door middel van Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *