De “Fish Market” van Adidas Hamburg is de meest recente aflevering in de City Series

. De meest recente aflevering in de serie is het Hamburg -silhouet, dat toepasselijk hulde brengt aan de Duitse stad met exact dezelfde naam. Het paar viert de bekende zondagse vismarkt van de stad, en ze zien er extreem schoon uit.

Afbeelding door Aphrodite
Het paar is vervaardigd van premium-kwaliteit getaft leer, het paar portretteert de kenmerkende drie-streepbranding van Adidas aan elke kant in een visschaaleffect, met het woord Hamburg in goud in reliëf om een ​​high-end touch toe te voegen. Het Castle Insignia van de stad is op de achterkant in metaal verfraaid voor nog een special-edition-functie, terwijl het paar verkrijgbaar is in een beperkte doos waartoe verzamelaars niet zullen houden!

Een traditionele gum-rubberzol maakt de look af en biedt die terras-esthetiek die in de loop der jaren een fan-favourite is geworden. We houden van deze specials met beperkte oplage, waarbij elk een afzonderlijke look presenteert die het afgezien van de anderen!

Afbeelding door adidas
Als je een paar van deze premium adidas sneakers in handen wilt krijgen, is het geweldige nieuws dat ze de komende maanden gepland zijn voor een release. Houd er rekening mee om hier bij de enige provider het beste opgesloten te blijven voor al het meest recente nieuws terwijl het zich ontvouwt! Terwijl u hier bent, inspecteert u nog een release van de adidas met nautische thema in het type Saint Florent!

Afbeelding door Aphrodite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *