De gebroken witte X Nike Zoom Fly ‘Black’ evenals ‘Tulip Pink’ komen binnenkort

De gebroken witte X Nike â € œDe tienâ € Collectie was waarschijnlijk het allerbeste sneakerpartnerschap om de laatste te verminderen jaar, en het lijkt er niet op dat de hype binnenkort afgeeft. Met tonnen gebroken witte X Nike sneakers vanaf nu tot het einde van 2018, lijkt het erop dat het Power Duo er nog twee aan de line-up zal toevoegen met een duo van nieuwe gebroken white Nike Zoom Fly kleurvariant.

De allereerste kleur, toepasselijk genaamd ‘Black’, heeft een heimelijke herfst bereide tint, met een doorschijnende TPU-bovenwerk en gestikt op Swoosh. De tweede kleuren daarentegen is een van de meest levendige gebroken witte sneakers om ooit uit te geven. genaamd ‘Tulip Pink’ Deze opvallende schaduw maakt ook gebruik van een doorschijnende TPU. Beide sneakers functioneren “schuim” -tekst langs de tussenzool, naast de kenmerkende deconstructie van Virgil Abloh overal.

Volgens Sneaker Insider @py_rates zijn de nieuwe off-white X Nike Zoom Fly Colourways ingesteld op 28 november bij Choose Stockists. Zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor officiële info, en laat ons begrijpen of je in het commentaargedeelte hieronder gaat! Kijk in Associated News te voet naar de komende gebroken witte X Nike Air Force 1 ‘Black’ en ‘Volt’!

Als je gelooft dat je wat gloednieuwe Nike Heat copt, zorg er dan voor dat je de laatste inspecteert. Kleding!

Afbeeldingen via DirtyMoney823

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *