Een nadere blik op de Comme des Garçons x Nike Air Footscape Motion

Nadat hij vorige week een officiële blik op de Comme des Garà ‡ Ons X Nike Air Presto heeft gekregen, komen we nu nader in op de aankomende Comme des Garçons X Nike Air Footscape Motion, en het is zo heimelijk als het wordt!

Net als de preview vorig jaar, worden de sneakers uitgevoerd in de kenmerkende geheel zwarte kleur van het merk, met een aanvullende dikke tussenzool, dikke veters en handig treklipje. Gemaakt van Neopreen voor een knusse pasvorm, verschijnt een 3D-branding van “CDG” aan de mediale zijde van elke sneaker, met co-branding materialisering op de binnenzool, die de ingetogen maar afzonderlijke esthetiek afrondt.

In de komende maanden wordt u uitgegeven om de komende maanden vrij te maken, de Comme des Garçons X Nike Air Footcape Motion in uw collectie! Laat het ons weten als je aan de hand bent, en zorg ervoor dat je de officiële de enige leverancier -app downloadt voor volledig gratis nu! Terwijl je hier bent, zijn hier 25 High Heat Nike Air Max Sneakers om de januari -blues te verslaan!

Als je erover denkt om wat gloednieuwe Nike Heat te hanteren, bekijk dan de meest recente hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *