Ronnie Fieg plaagt de aankomende Kith X New Balance 990V3 “Genesis”

Het continue proces van New Balance om hun gearchiveerde silhouetten nieuw leven in te blazen lijkt extreem soepel te gaan. Nu de populariteit van de New Balance 550 dit seizoen een record van een hoog hoog is bereikt, dankzij Teddy Santis van Aimé Leon Dore, heeft de Boston Sportswear enorm zijn focus verschoven op het terugbrengen van het stopgezette New Balance 990V3. Samen met de verwachte partnerschappen met Bodega evenals Joe Freshgoods, is een langdurige medewerker van de schoenenafdruk lid van het feest, het is niemand minder dan Ronnie Fieg. We hebben de komende Kith X New Balance 990V3 “Genesis” beter bekeken en het is absoluut anders dan wat we van de ontwerper hebben verwacht.

Zoals geplaagd door de ontwerper zelf via Instagram, negeert Fieg zijn go-to kleurrijke stijl op dit paar, nogal divers van wat we hebben gezien in zijn recente samenwerking Kith X Vans, de Kith X New Balance 992 “Kithmas”, evenals al het andere eerder.

vals

Deze New Balance 990 -variant mengt bij elkaar en suède gereedschap over de bovenkant, beide meestal gebruikt in de opmerkelijke 99x -serie van New Balance. Dit ziet dan een diepe marine-schaduw die de panelen van hiel tot teen vult, inclusief het profiel “n” -logo hiel. Het ensemble is afgerond met crèmekleurige veters die de schoen samenbinden, in combinatie met een tussenzool die is ontworpen met innovatie inkussen en Azborb -buitenzool voor ideale taaiheid en tractie.

Op dit moment is een officiële releasedatum van de Kith X New Balance 990V3 “Genesis” niet geverifieerd door het Power Duo. Als u het echter het beste hier bij de enige leverancier ingesloten houdt, zijn we de eerste om u te laten begrijpen van alle aankomende nieuwe balansreleases. Inspectief in het bijbehorende nieuws, inspecteer deze 15 ultra-premium nieuwe balans sneakers die net zijn gedaald!

Afbeelding door RonniefieGeg
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *