Bekijk de Nike Air Force 1 ‘Have a Nike Day’

We zijn niet eens een week in 2019, maar dat weerhoudt ons niet om vooruit te kijken naar enkele van de grootste releases van dit jaar. Een dergelijk bereik is Nike’s enorm verwachte ‘Have a Nike Day’ -collectie. Volgens geruchten komt dit jaar een aanzienlijke reeks stijlen om die beroemde slogan te vieren.

Vorige week hebben we een Tiffany-gekleurde Air Max 97 nader bekeken en hier presenteren we enkele van de Air Force 1-iteraties. Het is nog steeds niet bevestigd of dit GS -stijlen zijn, maar het hele pakket heeft verondersteld veel meer dan 8 opties voor zowel mensen als meisjes te hebben.

Zoals veel in de collectie, worden deze luchtmacht 1’s gestempeld met die opgetogen emoji, alleen de glimlach wordt vervangen ten gunste van een swoosh. Zowel een lederen als suède iteratie zal voor het oprapen zijn.

Houd het vergrendeld aan @thesolesupplier voor nog veel meer updates over de Nike ‘Have a Nike Day’ -collectie. Er wordt gedacht dat dit wordt gelanceerd tijdens de chaos van Air Max Day die elk jaar in maart plaatsvindt. U kunt ook door de huidige GS -releases bladeren door middel van de enige dames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *