Een speciale blik op Nike Air Max 95 OG “Neon” van 2020

Ben je voorbereid op de terugkeer van de legendarische Nike Air Max 95 OG “Neon”?! Een van de meest verwachte releases van het jaar, geruchten over deze schoen die een comeback maken, zijn op onze radar geweest omdat het begin van het jaar, evenals op 17 december, je een paar met Sevenstore kunt beschermen. Voor uw beste mogelijkheid om te gaan, zorg er dan voor dat u nu het beste in hun loterij gaat voordat het zo goed is!

Int’l verzending

Verloten

Afbeelding door de enige leverancier
Int’l verzending

Verloten

De “neon” die een comeback maakt in zijn ware OG-vorm, is het geesteskind van visionaire ontwerper Sergio Lozano die in 1995 een anatomisch geïnspireerd silhouet wilde produceren. Op zijn methode om de allerhoogste manier van leven te produceren, maakte hij in plaats daarvan gemaakt Iets dat elke schoen ervoor overstijgde, wat resulteert in een echt gerenommeerde esthetiek dat geen ander paar in de geschiedenis van Nike is, heeft kunnen repliceren.

Met grijze gradiëntpanelen over de laterale en mediale zijpanelen kunnen “Volt” -accenten in de Air Max 95 worden ontdekt voor een vleugje contrast dat zeker de koppen zal draaien. Past samen lambrisering omringt het veterstelsel voor die traditionele look die we allemaal begrijpen, evenals liefde, evenals hieronder, je ontdekt een dikke lucht middenzool die eerder troost en demping tot een niveau van meer dan een niveau neemt.

Zorg ervoor dat u op 17 december afneemt om de Sevenstore -loterij in te gaan voor uw beste mogelijkheid voor politieagent de Nike Air Max 95 OG “Neon”. Laten we begrijpen of u hiervoor gaat, evenals in bijbehorende nieuws, is de Kim Jones X Nike Air Max 95 “Total Orange” onthuld!

Int’l verzending

Verloten

Int’l verzending

Verloten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *