De Eastside Golf X Air Jordan 4 G raakt een gat-in-one

De legendarische Air Jordan 4 is zeker geen onbekende als het gaat om golf-geïnspireerde make-overs, maar de Eastside Golf x Air Jordan 4 G is misschien misschien de beste iteratie tot nu toe. Gemaakt in samenwerking met professionele golfers Olajuwon Ajanaku en Earl Cooper, maakte het merk Eastside Golf zijn groots debuut in 2019 en heeft sindsdien de golf- en streetwear -games stormenderhand veroverd.

Gespot hier in een frisse witte kleur, “Tech Gray” gespikkelde elementen vinden hun weg over, terwijl metalen gouden oogjes een opvallende pop van contrast bieden die zeker de koppen zal draaien. De klassieke AJ4 -mesh -lambrisering siert de laterale en mediale zijpanelen, en onder de iconische Nike Air -middenzool bevinden zich een set golfpieken. Dit wordt vervolgens versierd met een felgele illustratie die een man weergeeft die op het punt staat met zijn golfclub te slingeren terwijl toeschouwers erop kijken.

Afbeelding via Eastside Golf
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via Eastside Golf
Int’l verzending

Bekijk meer

Natuurlijk kun je niet over deze Air Jordan 4 praten zonder het kleine personage te vermelden dat de gebruikelijke Jumpman -motieven vervangt. Een geborduurd portret van een zwarte man met een gouden ketting, dit onmisbare logo is een van de belangrijkste redenen waarom Eastside de afgelopen drie jaar waanzinnig goed heeft gedaan.

Naar verwachting vrij beperkt, zal de Eastside Golf X Nike Air Jordan 4 Golf op 7 augustus vallen! Laat ons weten wat je van deze unieke samenwerking vindt, en in gerelateerd nieuws is de Aleali May X Air Jordan 4 vermomd met camouflage van de woestijn!

Afbeelding via Eastside Golf
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via Eastside Golf
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *