De Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” is in de maak

De Yeezy-line-up van Kanye West is de afgelopen jaren enorm gegroeid sinds het samenwerken met het merk met de drie strepen. Naast het recente nieuws met betrekking tot de terugkeer van de felbegeerde “Oreo” op de Boost 350 V2 -kleurwegen, nemen we nu het tegengestelde ontwerp: de Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo”.

Voor de toegewijde verzamelaars van de beroemde Yeezy -schoenen van de heer West, is de “Reverse Oreo” een paar waar we niet aan vragen dat je al lang hebt gewacht sinds de eerste geruchten een paar jaar geleden. Gelukkig hebben we tot slot foto’s van het paar.

Afbeelding via yeezyinfluence
Int’l verzending

Bekijk meer

De Yeezy 350 V2 “Reverse Oreo” is wat je zou verwachten; De monochromatische configuratie van de “Oreo” werd omgedraaid. De primeknit-geweven basis is in wit, terwijl de branding “SPLY-350” aan de zijkant bovenop een contrasterende zwarte streep zit. Natuurlijk zou het fan-favourite silhouet niet totaal zijn zonder een volledige adidas-boost-middenzool onder de voet, waardoor comfort en demping die je niet snel zult ontdekken van andere relaxte fitnessinstructeurs op de markt vandaag.

De Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” daalt blijkbaar aan de achterkant van dit jaar, dus zorg ervoor dat je hier bij de Sole Leverancier vast blijft zitten als je de nieuwste Yeezy -releasedata wilt voor blijven. In Associated News, neem een ​​diepgaande kijk op de Yeezy Boost 350 V2 “Onyx”.

Afbeelding via yeezyinfluence
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *