Kijk eerst naar de Clot X Air Jordan 1 “Triple Black”

Edison Chen heeft het dit jaar vermoord. Na het laten vallen van twee Ultra Special Air Force 1s, heeft hij nu de stolling X Air Jordan 1 “Triple Black” onthuld en het is absolute perfectie. Set om uit te geven op Black Friday, hier is wat je moet weten!

Met exact dezelfde traan-away zijde-bovenwerk die is gebruikt in zijn eerdere releases, meer specifiek, zijn partnerschap met fragmentontwerp, is het gedoopt in een volledig zwart kleurenplan dat zo heimelijk is als het wordt. Een traditioneel Chinees patroon loopt over de hele schoen, terwijl een gestikte swoosh schiet langs de laterale en mediale zijpanelen, waardoor het een op maat gemaakte look krijgt.

Nylon raakt de tong en om alles af te ronden, werkt een geoxideerd koper- en jade -token als het kantenslot, dat teruggaatst naar de wortels van de Hong Kong -ontwerper.

Als je de stolling X Air Jordan 1 “Triple Black” in je verzameling wilt, is de enige methode voor COP om de loterij op de webwinkel van Dover Street Market London in te gaan. Een bredere release is nog niet geverifieerd, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier en we laten het je weten! Terwijl je hier bent, inspecteert u onze Black Friday -hub op de nieuwste en grootste sneakerstalingen die u echt niet wilt missen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *