Een badende aap en bestelwagens bundelen hun krachten voor een douane -capsule

Japanse streetwear pionier Een badende aap zal samenwerken met California Footwear Legend Vans, waar het duo zal werken aan een aantal silhouetten die beschikbaar zullen worden gesteld voor aanpassing die beschikbaar zal worden gesteld voor aanpassing . Het peloton viert de 10e verjaardag van de winkel van Bape in China, met alle modellen beperkt tot een kleine productierun.

Paren zoals het ouderwetse, tijdperk, authentiek en de SK8-HI worden aangeboden in verschillende kleurenpaletten, met de kenmerkende aapcamouflagepatronen van BAPE voor een direct herkenbare look.

Afbeelding via bestelwagens
Alle paren worden gemaakt van de kenmerkende duurzame canvasweefsel van Vans waardoor ze meer dan geschikt zijn voor dagelijkse kleding en zelfs in staat om met skateboarden om te gaan. Witte veters maken de look op elk paar af, met klassieke logo -tabbladen die duidelijk zijn voor een subtiele aanraking van branding.

Natuurlijk, net als elke release die de hulp van een badende aap inschakelt, zullen deze enigszins beperkt zijn, met release die alleen in China plaatsvindt. Deelnemers kunnen een loterij binnengaan om een ​​kans te krijgen om een ​​paar in handen te krijgen.

Afbeelding via bestelwagens
De BAPE X Vans Customs Collection is ingesteld om op 15 december in China te lanceren, hoewel als je elders in de wereld bent gevestigd, deze nogal moeilijk te bemachtigen zijn! Bekijk in de tussentijd de rest van onze site en terwijl je hier bent, kijk je naar deze 15 gloednieuwe drops bij Offspring!

Afbeelding via bestelwagens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *