De Solebox X Adidas Yung 1 lanceert dit weekend

Duitse retailer Solebox zijn terug met een andere hype-verbrijzings-samenwerking van Adidas. Deze keer richten ze hun aandacht op een gloednieuw silhouet voor 2018.

De Adidas Yung-1 heeft misschien slechts enkele maanden geleden gedebuteerd, maar laten we eerlijk zijn, deze trainer is ongeveer net zo nostalgisch als het wordt. Het dikke constructie en de geïnspireerde detaillering van de jaren 90 is een duidelijk eerbetoon aan de Dorf Falcon – een legendarische hardloper en een die al lang een comeback was.

Voor de officiële onthulling van hun nieuwste exclusieve, solebox tik op enkele van de beste fotografen in het spel – namelijk @agathapowa, @runnerwally, @massimo.taylor en @kanescans. Bewonder deze afbeeldingen van de Solebox X Adidas Yung 1 en laat het ons weten als u hoopt in het commentaargedeelte hieronder te gaan.

Een levende Falcon biedt een passend eerbetoon aan de Solebox X Yung-1. Aardachtige tonen worden in tegenstelling tot een crèmekleurige kleurstoffen in een groot deel van de bovenkant. Het is verfijnd en ingetogen, maar dankzij die old-school esthetiek trekken deze zeker de aandacht.

Secties van Furry Suede zijn een andere knipoog naar de Falcon, terwijl een altijd zo subtiele hit van kleurenfuncties voor de Solebox -branding langs de tong.

Gezien de huidige trend voor oversized “Dad -trainers”, zal deze aankomende samenwerking ongetwijfeld snel uitverkocht zijn.

Houd het vergrendeld aan onze sociale mediapagina’s voor meer nieuws en waarschuwingen rond de Solebox X Adidas Yung-1.

Deze staan ​​gepland om op 18 augustus schappen te slaan, waarbij de eerste lancering plaatsvindt via Solebox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *