Dit is de reden waarom je het debuut van morgen van de Nike Air Max 200

niet zou moeten missen. Naast deze jaren verwachten je misschien dat de Air Max -variëteit van Nike een beetje bekend is. Het traceren van zijn wortels terug naar de jaren 80, velen van ons waren er niet eens in de buurt toen die OG’s voor het eerst opdoken. Snel vooruit veel meer dan drie decennia en op de een of andere manier, die zichtbare lucht is veel interessanter dan ooit.

Het is Nike’s toewijding aan constante aanpassing die fris brengt, wat impliceert op de uitdrukking “Air Max”;. Neem bijvoorbeeld hun nieuwste nieuwkomer voor 2019. De Air Max 200 staat op het punt om zijn debuut te maken en morgen hier in het VK te introduceren voor zowel mannen als meisjes.

Als je nog niet overtuigd bent, kijk dan hieronder en je zult zien waarom deze nieuwste stijl niet te missen is.

Als er één ding is dat ons sneakerheads enthousiast maakt, is het het eenvoudige en gemakkelijke huwelijk tussen gerenommeerde stijl en hedendaagse prestaties. De Nike Air Max 200 brengt die stijl perfect. Deze verschillen duidelijk van de norm, maar overeenkomsten worden ontdekt met oudere Air Max -ontwerpen naast de recente Air Max 270 React.

Het grote verschil ligt natuurlijk om dat zichtbare luchtsysteem te houden dat niet volledig volledig op de hoogte is. In plaats daarvan wordt die dikke demping omringd door een veerkrachtige tussenzool.

De bovenkant is net zo praktisch dankzij lichtgewicht bij elkaar passende bovenwerk omgeven door een premium suede materiaal. Wat het dagelijkse schoenen betreft, is dit ongeveer zo flexibel als het wordt.

De nieuwe AM200 introduceert morgen via Nike UK, evenals andere grote verkopers. Een aantal kleuren zijn voor het oprapen, waaronder het ‘Triple Black’, ‘Rasta White’ en dames ‘Mystic Green’.

Blijf vastgelijmd aan @theSolerestocks voor veel meer meldt op de vlucht net zoveel als die lancering van 8 uur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *