De Sacai X Nike Peg Vaporfly SP daalt misschien volgend jaar

na het nemen van een voorproefje van de Sacai X Nike Ldwaffle “Nylon White” vorige week, geruchten zijn nu opgedoken over wat mogelijk hun volgende samenwerking zou kunnen zijn. Volgens Sneaker Insider @pyleaks kan de Sacai X Nike Peg Vaporfly SP in 2020 vallen, en hier is absoluut wat we tot nu toe begrijpen.

De pegasus silhouet samengaat met de Vaporfly SP, wordt de sneaker aangeboden in drie unieke kleuren, waaronder “Black/Summit White/Pure Platinum”, “Sail/Sport Fuchsia/Light Bone/Game Royal”, evenals “String /Zwarte schurk rood/Neptune Green “. Er wordt niet veel anders over de schoen begrepen, maar het is risicovrij om te veronderstellen dat het zal worden gemaakt van een grote verscheidenheid aan ultrapremium materialen, net als hun samenwerkingen uit het verleden.

In termen van een releasedatum, bekijken we een herfst 2020 -druppel, dus u zult waarschijnlijk iets minder dan een jaar moeten wachten als u de Sacai X Nike Peg Vaporfly SP wilt bemachtigen. Dat gezegd hebbende, zouden we niet geschokt zijn als we het ergens in februari op de landingsbanen van Paris Fashion Week zagen, dus zorg ervoor dat je het op slot houdt bij de enige verkoper en we zullen je zo snel mogelijk laten begrijpen Nieuws komt binnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *