Deze Louis Vuitton Sneaker Box is het accessoire dat je nooit hebt begrepen dat je nodig hebt

zorg voor je sneakers en zorg die ze waardig zijn met deze extra elegante Louis Vuitton Sneaker Box. Als het hot voldoet aan de hielen van de blootstelling van de enorme sneaker trunk eerder deze maand, is de kleinere, draagbare versie gemaakt voor korte reizen en uw extra-specifieke paren. Perversie ontwikkeld om te pronken met je favoriete sneaks, terwijl ze ervoor zorgen dat ze zowel beschermd als schoon, deze meenezetting een beetje extravert zijn – maar dat houdt ons niet tegen die er een willen. Of twee. Misschien drie …

De doos is vervaardigd in premium leer en is verfraaid met LV’s gerenommeerde monogram -eclipsmotief. Met een doorzichtige deur die pronkt met elk paar dat voldoende geluk heeft om binnen te online, zijn er ook twee laden voor u om reserveveteres, schoonmaakspullen of andere soorten andere accessoires die u nodig heeft op te bergen. Als u zich extra toegeeflijk voelt, kunt u een aantal van deze dozen kopen en ze opstapelen voor een veel meer decadente interieuropslagoplossing.

De Louis Vuitton Sneaker Box en een enorme kofferbak worden uitgebracht in Miami op 3 december. Er is nog geen woord over hoeveel het je zal terugbrengen, maar houd het opgesloten in de enige leverancier voor veel meer updates over dit verhaal naast het laatste nieuws en releases.

Afbeelding door Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *