Een on-foot kijk op de Air Jordan 1 Zoom CMFT “Breakfast Club”

Terwijl we nog in de vroege stadia van 2022 zijn, hebben Nike en Jordan Brand ons al een blik op de begeerbare releases laten zien aan Kijk vooruit naar dit jaar. Een van de belangrijke paren op onze radar is de Air Jordan 1 Zoom CMFT “Breakfast Club” Colourway die naar een paar van de allerbeste basketbalvelden over de hele wereld knikt, evenals standaard vroege ochtendroutines van toegewijde ballers.

In eerste instantie neemt het ensemble de CMFT-versie van zoom van Michael Jordan’s kenmerkende AJ1, een variatie die veel meer richt op comfort met het gebruik van schuim-geveide tongen en interieur.

Afbeelding door middel van weten_kicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Het kleurenplan kiest voor een monochromatische look – niet zwart en witte kleuren die de omtrek swooshes, lucht middenzool, vleugelsembleem, Nike Air Tongue Labels, plus meer markeren. Wat dit paar echter echt speciaal maakt, zijn de thematische thema’s die de titel “Breakfast Club” van het paar benadrukken: A Globe Graphic, “6:06”, “BC”, “No. 23”, “While You Sleep”, ook als de lijst van vooraanstaande basketbalvelden.

Dus wat geloof je van de Nike Air Jordan 1 Zoom CMFT “Breakfast Club”? Zorg ervoor dat u hier bij de enige verkoper vastzit in het ideaal om te blijven in het begrijpen van alle huidige Nike -druppels. In Associated News, krijg een vroege blik op de Air Jordan 1 vintage High OG “Visionaire”.

Afbeelding door middel van weten_kicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van weten_kicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *