Help de enige leverancier fondsen in te zamelen voor de gezondheid en het welzijn van mannen dit Movember!

Zoals de oude vermelding zegt: “Gezondheid is rijkdom”, en of dat fysiek, mentaal of emotioneel is, is het een verklaring die we hier bij de enige leverancier belichamen. Deze maand gaan we om met de Movember -moeilijkheid en het verhogen van fondsen voor alle vaders, broers, zonen en vrienden in ons leven, want of we het nu leuk vinden of niet, de gezondheid en welzijn van mannen in een crisis.

Gemiddeld zal 1 op de 8 man op een bepaald punt in hun leven ervaren, evenals 1 op de 5 zullen angst ervaren. Bovendien zal 60 man over de hele wereld elk uur hun leven nemen, evenals dingen die gewoon niet op deze manier kunnen gaan.

Hoewel geestelijke gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn, kunnen we ook niet niet herinneren over lichamelijke gezondheid en welzijn. 1 op de 8 Guy zal ook in hun leven worden gediagnosticeerd met prostaatkanker, evenals als het er nu uitziet, testiculaire kanker is de meest typische kanker bij man jonger dan 40.

Door bij te dragen aan onze Movember -inspanningen, kunt u ons helpen bij het het hele jaar door mentale en lichamelijke gezondheid en welzijn van mannen om mannen te ondersteunen. In een poging om het bewustzijn te vergroten, dumpen we deze maand de scheermessen en gebruiken we onze staches met trots! Dus of je nu £ 1 of £ 100 kunt doneren, het is allemaal welkom, want aan het einde van de dag gaat het niet om ons, het gaat om mannen.

Afbeelding via de enige leverancier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *