De Yeezy verbetert 380 herfst/winter 2020 line-up is onthuld

Als je het nog niet wist, wordt het een absoluut enorm jaar voor de Yeezy verbetering 380. Een silhouet dat werd geïntroduceerd aan het einde van 2019, Kanye West gaat in volle gang met de sokachtige schoen dit najaar/winter 2020, en hier is alles wat we tot nu toe weten!

Afbeelding door middel van Yeezyseason22
Om dingen af ​​te trappen, krijgen we ergens in september de “peper”. Met een lichtblauwe en grijze primeknit -bovenwerk zouden we liever hebben gedaan als deze gedurende de zomermaanden zouden vallen, maar beter laat dan nooit toch? Een maand later is de “Calcite Glow” ingesteld om onze collecties te sieren. Aangekomen in een schoon wit en grijs palet, verlicht het in een gloeiende groene tint bij weinig licht.

Volgende stop, november zal eindelijk de release zien van de felverwachte “Onyx” die ons ooit in gedachten heeft gezien, gezien het feit dat ze vorig jaar voor het eerst hebben gelekt. De eerste en enige “Triple Black” -kleur die moet worden onthuld, zal naar verwachting op Black Friday vallen, wat behoorlijk passend is. Dit wordt gevolgd door de “Azure” in december die rond speelt met een bordeaux en blauw palet dat anders is dan iets anders dat we eerder hebben gezien. Het lenen van elementen van de Yeezy verbeteren 350 v2 “yecher”, het zal interessant zijn om te zien hoe deze eruit zien.

Release-datums voor de rest van de line-up moeten nog worden bevestigd, maar we moeten verwachten dat de “LMNTE” en “Hylte Glow” de komende maanden voorbij zullen vallen. Het is ook vermeldenswaard dat sommige van de kleuren vergezeld zullen worden door zeer beperkte reflecterende varianten die zeker de hoofden zullen draaien. We kunnen zelfs peuters en kinderen voor een paar hiervan ook krijgen, maar hier is op dit moment geen woord over.

Gaat u iets van de Adidas Yeezy verbeteren, verbetering 380 herfst/winter 2020-line-up? Laat ons weten waar je van denkt dat de zinderende selectie van volgend seizoen, en terwijl je hier bent, kijk je eerste blik op de Yeezy 700 V3 “Arzareth”!

Afbeelding door middel van YzySplyLeaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *