De Adidas Ultra -toename wordt ooit gedrapeerd in premium leer

omdat de ultrastijging in 2015 werd geïntroduceerd, het is gekleed in Primeknit voor de opperste ademhalingservaring. Nu vervagen adidas de lijn tussen slim en casual met het geheel nieuwe ultra vergroten leer, en het is zo premium als het wordt!

Met hetzelfde kritisch geprezen ontwerp als de OG, is het belangrijkste verschil tussen deze eerdere iteraties het bovenwerk dat gekleed is in vol graan leer. Beschikbaar in twee verschillende kleurenschema’s, waaronder ‘Triple White’ en ‘Triple Black’, beide modellen beschikken over een middenvoetkooi met complementair borduurwerk, een teller rond de hiel compleet met een debossed ultra boost “branding en een Adidas -logo die fijn op de tong is gedrukt .

Afbeelding door adidas

Afbeelding door adidas
Natuurlijk zou het geen ultra -toename zijn zonder een volledige tussenzool van de lengte. Dit wordt gedompeld in tonale tinten en bekleed met een continentale rubberen buitenzool voor veerkrachtige tractie die ideaal is voor elk oppervlak.

Een officiële releasedatum moet nog worden bevestigd voor het Adidas Ultra Troog -leer, dus als je een grote fan bent, zorg er dan voor dat je het op slot houdt bij de enige provider en we laten het je weten zodra deze release! Welke kleur vind je het leukst? Laat ons weten waar je aan denkt!

Afbeelding door adidas

Afbeelding door adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *