De ongeslagen X Nike Air Max 90 -samenwerking komt binnenkort

na een ton lekken, teasers en vertragingen, de langverwachte ongeslagen X Nike Air Max 90 -samenwerking komt eindelijk binnenkort. Een verzameling die in februari opdook, is nu naar Instagram gegaan om veel meer aankomende kleuren te plagen, evenals eerlijk, we zijn nog steeds behoorlijk gehyped.

Met de gevormde hielpanelen van elke AM90, waaronder “Blue Fury”, “Solar Red”, “Optic Yellow” en “Green Spark”, zal elk eveneens afnemen in zowel zwarte als witte smaken, in totaal acht kleuren. Het beroemde Five Strike -logo van de Premium Sneaker Boutique wordt gepresenteerd, en zal eveneens verschijnen in het bovenwerk.

Op dit moment in de tijd vrijwel niets anders weten we over de ongeslagen X Nike Air Max 90 -samenwerking, maar we kunnen ervan uitgaan dat een release van begin 2020 in de kaarten zit. Als je geïnteresseerd bent, zorg er dan voor dat je het op slot houdt bij de enige verkoper en we laten het je laten weten zodra de officiële releasedatum wordt aangekondigd! Welke kleur denk je aan het coppen? laat het ons weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *