Nike X Black Comme des Garçons brengt opnieuw een schone T-shirtcollectie

uit, Nike X Black Comme des Garçons zijn terug met nog een collab voor de eeuwen! De huidige samenwerking arriveert op het toneel na de release van verschillende retro-geïnspireerde Nike X Black CDG T-shirts in september 2020. Exclusief voor Dover Street Market, onderzoekt de huidige collab klassieker Nike Logo-ontwerpen met de toevoeging van tekstgebaseerde prints.

Eerst hebben we een vrij stromend zwart silhouet met een combinatie van Nike’s beroemde Swoosh-logo’s. Terwijl het ene logo tonaal is in uiterlijk, zit het andere met een geruite show. Bovendien bevat dit T-shirt de slogan “My Energy Comes Fromet Freedom” zijwaarts gedrukt in het midden van de tee.

Afbeeldingen door middel van Dover Street
Het tweede gebruik arriveert in een witte kleur met een contrasterende zwarte Nike Swoosh op de borst. Boven het logo geplaatst Een groot “Live complementair met Strong Will” -afdruk neemt centrumstadium voor een eenvoudige maar uitstekende show.

Afbeeldingen door middel van Dover Street
De laatste T -shirt komt in de vorm van een ander zwart stuk met tonale ontwerpkenmerken. Het dubbele Swoosh -logo -motief komt terug maar met een andere plaatsing en ontwerp. Daarnaast siert een “Wear Your Freedom” -print de kist.

Met alle drie de T -stukken in Japan, is er geen twijfel dat de kwaliteit zal worden behandeld! Laat ons weten welk Nike X Black Comme des Garçons stuk je het meest voelt, en zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van alle huidige streetwear, sneakers en veel meer bij de enige leverancier. In gerelateerd nieuws is de Comme des Garçons X Nike Air Foamposite een anders dan alles wat we eerder hebben gezien!

Afbeeldingen door middel van Dover Street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *