Een Kendrick Lamar X Nike Cortez wordt deze maand wereldwijd gelanceerd in Laceless Construct

De laatste Nike Cortez die uit Kendrick Lamar release was, was een mythe voor Britse sneakerheads – het is zelfs nooit over de vijver gekomen. Gelukkig lijkt dat niet het geval te zijn voor zijn volgende samenwerking. Nogmaals, de door LA geboren rapper vindt de klassieke Nike Cortez opnieuw uit, maar deze keer gebeurt er een wereldwijde release.

Het nieuws dook op door middel van Insta Lek-account @py_rates met een mock-up die dit silhouet weergeeft, evenals een bevestigde releasedatum. Interessant is dat deze Cortez volledig weerloos zal zijn, een nieuw model dat bekend staat als de ‘Basic Slip’. Er wordt gedacht dat een toggle -pull -systeem wordt beschouwd.

Gezien de hype voor de andere drie Cortez’s van Kendrick Lamar, wordt dit paar naar verwachting enorm gewild. En ondanks deze alleen maar lekken, zouden ze op 22 september lanceren.

Doe mee met de onderstaande discussie en laat ons uw mening weten over de basisslip van Kendrick Lamar X Nike Cortez. En blijf op de hoogte voor nog veel meer release -updates.

https://www.instagram.com/p/bnt7mudazsc/?hl=en&taken-by=py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *