Zion Williamson’s kenmerkende Jordan Brand Zion 1 wordt onthuld

Er bestaat geen twijfel over iemand dat Zion Williamson de toekomst is van deskundig basketbal. Op slechts 20-jarige leeftijd is de Power Aankoze al door Kevin Durant een “unieke atleet van het type” genoemd, terwijl een anoniem “. Het zou dan geen verrassing moeten zijn dat Jordan Brand zijn allereerste kenmerkende schoen heeft opgezet, toepasselijk de Zion 1 genoemd.

Het zion -silhouet neemt stijlaanwijzingen uit het persoonlijke leven van Williamson en deskundigen en wordt sterk be├»nvloed door klanten die door superhelden worden gebruikt. Met een flexibele constructie, een high-top ontwerp, evenals een grote “Z” die zowel over de laterale als de mediale zijpanelen schiet, voelt de esthetiek op exact hetzelfde moment bekend.

“We begrepen dat een van de primaire motivaties van Zion voor het uiterlijk van de schoen superheldenpantser was. Maar toen we geloofden over een icoon of teken dat de voordelen van de schoen duidelijk zou kunnen uittrekken, was de” Z “ideaal logisch voor ons.” Legde Vianney de Montgolfier, senior schoenenontwerper bij Jordan Sport. “Het is de brief voor snelheid, het heeft de basis voor kracht, en het is misschien wel de meest onderscheidbare letter in het alfabet. Er is niets anders zoals het.”

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Het maken van zijn grootse debuut in vier kleuren, waaronder de “Gen Zion”, de “ZNA”, de “Noah”, evenals de “Marion”, deze zullen meegaan door een volledige kledingcollectie die is uitgedost in anime biceps -illustraties die verwijst naar de jeugdigheid van Williamson, evenals zijn uit deze wereldwijde kracht.

Als je een fan bent van het Nike Jordan -merk Zion 1, maakt het vandaag zijn grootse debuut bij Nike UK! Laten we begrijpen welke kleur je het meest voelt, en als je hier bent, kun je ook een on-foot kijken naar de Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”!

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *