Kylie Jenner plaagt de Travis Scott X Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha”

Nadat hij eerder dit seizoen op de voeten van Stormi is gezien, heeft Kylie Jenner nu naar Instagram -verhaal gebracht om de volwassen versie van de Travis Scott X te plagen Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha”, en om eerlijk te zijn, het is zoveel beter in de hand dan we eerder dachten. Met een paar subtiele tweaks hier en daar vergeleken met het GS -paar, laten we van dichtbij en persoonlijk komen met de volgende Swoosh -schoen van La Flame!

Afbeelding via Kylie Jenner
Int’l verzending

Bekijk meer

Een omgekeerde kijk op “Dark Mocha” van 2019, deze Air Jordan 1 Low ziet eruit alsof het werkt bovenop een aardse bruine suède -basis, terwijl frisse witte lederen panelen zich om de toebox, hiel en het vetersysteem wikkelen. In tegenstelling tot Stormi’s lagere schoolpaar, wordt de achterwaartse swoosh gedompeld in helemaal zwart. Hoewel het misschien een beetje vreemd lijkt dat beide paren iets anders zijn, deed Travis vorig jaar hetzelfde met de Air Max 270 React Eng “Cactus Trails”. Als je je geest terug kunt werpen op 2020, had het peuterpaar eigenlijk al een swoosh op de laterale en mediale zijpanelen.

Hieronder vindt u een gebroken witte Nike Air-middenzool die een vintage sfeer aanbiedt, en rond de achterkant worden de Cactus Jack Emoji en gevleugelde basketbaliniguren beide respectievelijk aan de linker en rechterhiel genaaid. Natuurlijk kun je niet over deze Air Jordan 1 praten zonder de gewaagde rode veters te noemen. Hoewel dit paar met een conventioneel paar witte, lijkt het erop dat de in Houston geboren rapper dingen ook zal veranderen met een contrasterende rode set.

Afbeelding via Kylie Jenner
Int’l verzending

Bekijk meer

Een officiële releasedatum moet nog worden bevestigd, maar volgens onze bronnen zal de Travis Scott X Nike Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha” landen op de lente of zomer 2022 en zal waarschijnlijk langs een andere kleurwegen vallen. Laat het ons weten als u deze verkiest boven de OG, en terwijl u hier bent, is hier elke Travis Scott X Nike waarvan we weten dat het in de maak is!

Afbeelding via Kylie Jenner
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *