Een nadere blik op de gebroken witte X Air Jordan 2 Low “Black”

Absoluut niemand verwachtte de gebroken witte X Air Jordan 2 Low “Black”. Toen ze vorige maand voor het eerst lekten, waren zelfs insiders in de industrie door hen verbijsterd, met veel zelfs ze nep en vervalsingen noemden. Dat gezegd hebbende, het lijkt erop dat Virgil Abloh ongetwijfeld werkt aan deze aankomende samenwerking, en we nemen het nu van dichterbij!

Een eerbetoon aan een van de meest onderschatte Michael Jordan Sneakers ooit gemaakt, de “Black” is geïnspireerd door een van de OG -kleurways van de Air Jordan 2. Oorspronkelijk uitgebracht in 1987, werd het silhouet gemaakt door Bruce Kilgore en werd in Italië gemaakt voor een extra luxe gevoel. Hoewel we niet helemaal zeker zijn of deze gebroken witte versie daar al dan niet zal worden gemaakt, is er geen twijfel dat deze er behoorlijk premium uitziet. Met verschillende lederen texturen voor extra diepte, bieden perforaties in brogue-stijl een chic esthetiek die vrijwel ongehoord is in de basketbalschoenwereld.

Afbeelding door middel van SneakerKnockerzllc
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van SneakerKnockerzllc
Int’l verzending

Bekijk meer

De handtekening van MJ wordt over het zijpaneel gekrabbeld, terwijl de mediale muur wordt opgeslagen voor de kenmerkende off-white x Nike detaillering die we allemaal kennen en waar we van houden. Het legendarische gevleugelde basketbal siert de tong in een “koningsblauwe” tint, en interessant genoeg krijgt de lucht middenzool onder de voet een gebarsten buitenkant voor een vintage sfeer die, hoewel twijfelachtig, iets is dat langzaam op ons groeit.

Er is vrijwel niets anders bekend over de gebroken witte X Nike Air Jordan 2 Low “Black” op dit moment in de tijd, maar we weten zeker dat ze op 23 september bij geselecteerde handelaren zullen lanceren naast de “White”. Laat ons weten wat je van deze aankomende samenwerking vindt, en terwijl je hier bent, kun je hier de off-White X Nike Dunk Low “Beste Summer” -collectie copiëren!

Afbeelding door middel van SneakerKnockerzllc
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van SneakerKnockerzllc
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *