Prada X Adidas onthult hun REylon Bag Collection

met de volledige Prada X Adidas-collectie die naar verwachting de komende weken zal dalen, het duo heeft eindelijk de selectie van beschikbare tassen onthuld. De stijlvolle collectie accessoires gaat bij het komende kledingbereik, evenals de selectie van Adidas -forums.

Zes zakken vormen de line -up van goederen, waarbij elk stuk aankomt in een stijlvolle zwarte tint met contrasterende witte elementen. Schoudertassen, rugzakken, plunjezakken en boodschappentassen zijn ook in de selectie inbegrepen.

Afbeelding via Prada
Net als de kleding zullen de tassen worden ontworpen van Prada’s roem Reylon-materiaal. Dit materiaal is gemaakt van hergebruikte nylon, waardoor het zowel robuust als milieuvriendelijk is.

Valouts uit de collectie omvatten de rugzak die aankomt met een mix van zowel Adidas als Prada Styling. Het bovenste gedeelte van dit eigentijdse stuk heeft cirkelvormige schouderbanden, evenals een zipzak en een driehoekig Prada -logo. Het onderste gedeelte heeft een groot rechthoekig gedeelte, compleet met het klassieke 3-streepmotief van Adidas.

Elders in de collectie zien we een schoudertas die compleet aankomt met een kleiner zakje, een handtekening die meestal wordt gevonden in het aanbod van Prada. De volledige collectie zal naar verwachting op 13 januari dalen op de website en winkels van Prada, evenals de Adidas -website. In ander nieuws, zie er dit Chinese nieuwe jaar op je best uit met deze Gucci Tiger-collectie met een katalthema.

Afbeelding via Prada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *