De Nike Dunk Low “Medium Curry” introduceert volgende week!

Release -details rond de Nike Dunk Low “Medium Curry” zijn tot voor kort een geheim geweest. Toen ze in oktober vorig jaar allereerst werden geplaagd, suggereerden geruchten dat ze uitsluitend voor Azië waren gemaakt, terwijl anderen hadden laten doorschemeren dat de introductie helemaal werd geannuleerd. Dat gezegd hebbende, begrijpen we nu voor een waarheid die allemaal veel stier was, omdat de fel verwachte Dunk Low officieel is ingesteld om volgende week af te nemen!

Een van de schoonste kleuren die het basketbalsilhouet ooit heeft gezien, de “Medium Brown” is een pittige toevoeging aan de line-up van het Beaverton Brand. Werkend op een knapperige witte lederen basis, maken lichtbruine suede panelen hun methode over de schoen voor een subtiel maar opvallend contrast dat een ietwat kleermakersafwerking biedt.

Afbeelding via BSTN
Pristische witte veters binden alles wat aan elkaar binden, terwijl branding fijn op de tong en hiel wordt gestikt. Over de laterale en mediale zijpanelen ontdek je een lichtgrijze Nike Swoosh voor een extra vleugje kleur, en alles af te ronden is een aanvullende rubberen buitenzool onder de voet die alles aan elkaar verbindt, perfect afsluiten van het ontwerp.

Nu voor die allerbelangrijkste releasedatum! Als je een eetlust hebt voor de Nike Dunk Low PRM “Medium Curry” dit seizoen, dan moet je luisteren, zoals deze op 19 februari zal introduceren. Laten we begrijpen of u deze zinderende sneakers aan uw verzameling toevoegt, evenals in bijbehorende nieuws, functie Easter Vibes op de Nike Dunk Low “Free 99 Black”!

Afbeelding via BSTN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *