Neem een ​​officiële kijk op de nieuwe balans 990v2 “Black Blue”

De nieuwe Balance 99X-serie is onmiskenbaar de keuze van het label voor de massa vandaag-met de nieuwe balans 990v3 momenteel in de schijnwerpers voor zijn co- merk outfits. De voorloper, de 990V2, heeft echter nog een lange weg te gaan om in het centrum te staan. Het op Boston gebaseerde schoenenlabel serveert dus het silhouet met een tweekleurige make-over die je rotatie een stijlboost geeft.

Een ding dat overblijft in de New Balance 990 -collectie is de premium panelen die voornamelijk uit gaas en suede zijn samengesteld. De New Balance 990V2 “Black Blue” voegt echter een kleine draai aan zijn basis toe.

Afbeelding door middel van sneakerpolitiek
Int’l verzending

Bekijk meer

Een diepzwart kleur beklaagt de kwartregio’s van dit paar, terwijl een contrasterende blauwe schaduw de suède componenten en de nu ripstop nylon onderlaag bedekt die oorspronkelijk ademende mesh-gereedschap waren. Brandingdetails in wit op de tong, zijkanten en hakken voegen bovendien een kleurenpop toe aan het ensemble, niet om ook het uiterlijk van grijs op de tussenzooleenheid te vergeten!

Als u uw eerste paar New Balance -trainers wilt combineren, dan is de New Balance 990V2 “Black Blue” een topaanbeveling van ons. Zorg ervoor dat je het hier bij de enige verkoper op vergrendeld houdt om op de hoogte te blijven van alle huidige New Balance -druppels. In gerelateerd nieuws komt de samenwerking van de zwerfratten x New Balance 991 aan in twee kleuren!

Afbeelding door middel van sneakerpolitiek
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van sneakerpolitiek
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *