Is een gebroken witte X Liverpool FC Collab in de maak?

Het lijkt erop dat de artistiek directeur van Louis Vuitton Menswear en Off-White oprichter Virgil Abloh onlangs enigszins opschudding heeft veroorzaakt nadat hij naar zijn Instagram-verhaal is gegaan en op een mogelijke samenwerking met niemand anders dan Liverpool FC heeft aangegeven.

‘Hij zei het. Ik heb er niet eens aan gedacht. Liverpool FC, laten we samen de tafel verplaatsen. ” Waren woorden weerspiegeld door Virgil Abloh op zijn verhaal als reactie op een fan. Het antwoord kwam nadat Abloh een foto had gedeeld van een nieuwe Louis Vuitton Polo uit de 21/22 winterseizoencollectie van het merk en een enthousiast reageerde eenvoudig “Liverpool’s Next Home Shirt”.

Hoewel het idee van een Virgil ABLOH Reds -kit aantrekkelijk is, onthulde Nike pas onlangs de 2021/2022 thuiskit die impliceert dat het ongeveer een jaar zou zijn totdat de volgende mogelijk is. Er is echter altijd de kans dat een uitwedstrijd of een derde of vierde editie -kit veel meer een redelijke mogelijkheid kan zijn.

De voetbalwereld is niet nieuw voor Virgil toen hij eerder de gebroken witte X Nike Football-collectie liet vallen om de FIFA World Cup 2018 te vieren, dus we kijken ernaar uit om te zien wat hij daarna kan bedenken. In ander nieuws, een niveau omhoog je uiterlijk met deze Sony PlayStation 5 X Balenciaga Collab.

Afbeeldingen via Liverpool FC X Wikimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *