11 Finest Skate Shoes of 2022

Skateboarden is een lange methode gekomen van de dikke DC -schoenen, wereldbol en Etnies -silhouetten van de late jaren 90 en begin 2000s. Tegenwoordig combineren de meeste skaters zowel stijl als comfort, evenals met een reeks silhouetten die worden aangeboden, het kan moeilijk zijn om precies te ontdekken wat u zoekt! Sinds dit van dit hebben we besloten om onze gedachten te geven en af ​​te breken wat we precies geloven dat enkele van de allerbeste skate -schoenen die momenteel op de markt worden aangeboden.

Van New Age Nike SB en adidas -stijlen tot traditionele en tijdloze bestelwagens silhouetten, we hebben op het web geteisterd om u de allerbeste skateboardschoenen te brengen die online worden aangeboden! Inspecteer onze onderstaande lijst voordat u doorgaat en doet uw volgende aankoop!

Afbeelding via bestelwagens
Bestelwagens Sk8 hoeven heruitgave

Beginnend met een klassieker, hebben we de Vans SK8 HI heruitgave. De SK8 HI heeft allereerst voor het eerst geïntroduceerd in de zwembaddagen van 1978 en heeft sindsdien een transformatie ondergaan om de stijl zo perfect mogelijk te maken voor skateboarden. Deze hoge schoen heeft een volledig herziene bovenste, gevormde hielteller, vergrendelde tongbanden, evenals een recut van de Duracap ™ onderlaag die het gebied rond de teendop dikker maakt. Het resultaat is een schoen die zowel de traditionele stijl als functionaliteit ademt.

Dankzij de hielbalie biedt deze schoen zowel een knus als comfortabel van vorm waar het ertoe doet, waardoor het individuele toegenomen bordgevoel en mobiliteit wordt geboden. Als dat niet genoeg was, bevat de stijl ook PopCush ™ Sock Liners perfect om elk type effect te dempen en te beschermen tegen hielblauwe plekken. De Vans SK8 HI is een schoen die elke skateboarder tenminste in zijn leven zou moeten proberen, omdat het onwaarschijnlijk is dat ze er spijt van krijgen.

Afbeelding via flatspot
Nike SB Bruin reageert

De introductie van het allereerste Nike -ontwerp op deze lijst hebben we de Nike SB Bruin React T. Het ontwerp van Nike Bruin debuteerde al het eerste in 1972 als een basketbalschoen en verzamelde snel succes met zijn uiterlijk in de film uit de jaren 80, terug naar de Toekomst. In 2009 werd de schoen herboren door Nike SB en is sindsdien een favoriet onder skaters geworden vanwege het lage profiel en een enigszins vintage uiterlijk.

De schoen zelf heeft een opmerkelijk ademend vermogen en comfort vanwege zijn lichtgewicht en veelzijdige constructie. Een Nike SB REACT Insool wordt eveneens voor effectbeveiliging tegen zware landingen en hielblauwe plekken. Om dingen af ​​te maken, biedt de CupSole -stijl meer veelzijdigheid die zowel veerkracht als tractie aan de schoen toevoegt. Als u op zoek bent naar een traditionele schoen die u niet in de steek laat, wilt u aan een paar van deze denken.

Afbeelding via prachtige zolen
Adidas Busenitz Pro

Aangekomen als onderdeel van het continue partnerschap van Adidas met deskundige skateboarder Dennis Busenitz, is de Adidas Busenitz Pro een duurzame skateschoen die je niet wilt missen. Dit low-top ontwerp wordt weergegeven met een duurzaam textiel en een synthetisch bovenwerk dat is ontwikkeld om tranen van flip-technieken en meer te weerstaan. Bovendien heeft dit ontwerp op maat gemaakte inbouw oogjes om kanten splitsing te voorkomen. Samen hiermee kan een aanpasbare tong worden gesneden om zowel uw voorkeur als stijl te vormen.

Een pivotal-point rubberen cupsol biedt opmerkelijke boogondersteuning die wordt ondersteund door een comfortabele en stijlvolle tussenzool voor algemeen comfort. Met al deze geweldige kwaliteiten is het enige dat we niet kunnen verzekeren met deze schoen, dat je na de aankoop net zo moeilijk zult versnipperen als Busenitz.

Afbeelding via Nike
Nike sb nyjah gratis 2

Vervolgens hebben we de Nike SB Nyjah Free 2. Dit is een van de nieuwere silhouetten op deze lijst die motivatie haalt uit de Nike Air Zoom Spiridon uit 1997. Het bovenste beschikt over een 360 graden rubberen gebouw met toegevoegde pasvorm bij elkaar voor ademend vermogen en stijl, perfect voor die chaotische skatesessies.

Elders zien we een robuuste rubberen buitenzool en een ghillie -lus veterstelsel, zowel ontworpen met veerkracht als stijl in gedachten. Een schuimsokvoering grenst aan het interieur van de schoen en is ontworpen om de absorptie met een hoge effect te bestrijden. Generaal Deze schoen van topkwaliteit is een must -politieagent voor iedereen die serieus wil worden in het skatepark, want als het geweldig voldoende is voor Nyjah Houston, de mogelijkheden zijn dat het voor ons voldoende voldoende zal zijn.

Afbeelding via adidas
Adidas Tyshawn Low

Ten tweede op de lijst van Adidas hebben we de Adidas Tyshawn Low, een stijlvol ontwerp dat wordt beïnvloed door Court Classics. Ontwikkeld door duurzame materialen zoals premium leer, hoogwaardig suede en cloudfoam plus geheugenwand, zal dit ontwerp gegarandeerd ervoor zorgen dat je die enorme technieken altijd zonder problemen raakt.

Een slijtage-resistente aditough-teenbox siert de voorkant van de schoen om te vechten tegen die vervelende splitsingen, perfect voor iedereen die zichzelf ontdekt dat ze geweldige deals van kickflip, vari-flip en treflip doetvariaties. Om alles af te maken, zorgt een gevormde adiprene -sokvoering ervoor dat het individu beveiliging heeft tegen effect samen met een opmerkelijk bordgevoel.

Afbeelding via Billy’s Tokyo
Bestelwagens glijden aan

Nog een van bestelwagens, deze keer hebben we de ietwat oudere broer of zus van de SK8 hoi. De traditionele Vans -slip aan de dag debuteerde het allereerste in 1977 en is sindsdien wild prominent aanwezig in zowel skate als high street mode. Dit lichtgewicht en comfortabele ontwerp was een van de allereerste producten van Van die de algemeen bekende wafelzool functioneerde, die het op zijn beurt extreem prominent maakte voor skateboarden.

De extra grip die de Wafle Sole Supplies biedt, biedt beide opmerkelijke bordgevoel naast minder slijtage. Vanuit een comfortperspectief presteert de slip aan extreem goed vanwege de robuuste en goed gevormde build. Het enige nadeel van dit ontwerp is dat het niet veel beveiliging biedt in vergelijking met zijn tegenhanger. Als je gewoon op zoek bent naar een schoen om in te varen, is het perfect! Misschien wilt u die enkels echter bekijken als u elk type flip -trucs gaat proberen.

Afbeelding via 43inhalb
Nike SB Zoom Blazer Midden

Aangekomen slechts een jaar na de Bruin, werd de Nike SB Blazer in 1973 uitgebracht en werd ook snel extreem succesvol en buiten het veld. Opdagen in high-top, mid-top en low-top silhouetten, werd deze flexibele schoen al snel een favoriet onder skaters nadat hij in 2005 werd omarmd door Nike SB.

Momenteel heeft de Nike SB Zoom Blazer Mid een erfgoedstijl en is het rechtstreeks geschikt voor skateboarders met zijn vele hoogwaardige functies. Vaak met een suede bovenwerk samen met een mid-top kraag, biedt deze schoen meer enkelbeveiliging dan een paar van de eerder genoemde silhouetten op deze lijst. Samen met dit combineert een Vulc-gebouw zowel de zool als het bovenste voor een ingebroken gevoel vanaf het moment dat je ze aanzet. Om alles af te maken, biedt een multidirectionele rubberen zool ultieme tractie bovenop uw greepband.

Afbeelding via Comme des Garçons
Bestelwagens oude skool

Vervolgens hebben we het extreem gewilde middenveld van het aanbod van bestelwagens. De Vans Old Skool debuteerde in exact hetzelfde jaar als de slip aan en werd snel een langdurige favoriet onder skaters over de hele wereld. Met een lage topconstructie biedt de Vans Old Skool iets meer beveiliging tegen die vervelende bordbashes dan de slip aan vanwege de ietwat verhoogde bovenwerk en stijl.

Deze schoen heeft zowel opgevulde kragen als voering om kneuzingen aan de zijkanten te beperken en bovenaan je voeten te beperken. Samen hiermee komen versterkte teen doppen langs de voorkant van de schoen om herhaalde slijtage van kickflips te vechten, evenals andere vervelende flip -trucs. Net als de andere ontwerpen sport dit ontwerp de wafel rubberen buitenzool, zodat je griptape dicht bij je voeten blijft gelijmd.

Afbeelding via adidas
Adidas Busenitz Vulc II

De Adidas Busenitz Vulc II, die een vernieuwde handvat biedt Dennis ‘Signature Shoe en moet op de radar staan ​​voor elk type serieuze skateboarder. Dit specifieke ontwerp biedt een opmerkelijke demping en veerkracht dankzij een gevulkaniseerde rubberen buitenzool, hoogwaardige suède bovenwerk en een gestabiliseerde hielbalie.

Net als veel andere adidas skateboardenmodellen, heeft deze schoen een slijtvaste teenbox om de beveiliging tegen algemene slijtage en scheur te garanderen.

Eervolle vermeldingen

Afbeelding via het merk Jordan
Nike SB X Jordan 1 High OG Defiant “La to Chicago”

Hoewel ze absoluut niet de meest budgetvriendelijke keuze op deze lijst zijn, is de “LA to Chicago” Jordan 1 een volledig levensvatbare skateschoen. Met kenmerkende Nike SB -innovatie en getest door de legendarische Lance Mountain zelf, bieden deze Jordans een opmerkelijk bordgevoel terwijl ze een ongeëvenaarde stijl sijpelen. Als dat niet voldoende voor u was, schrobt de La Lakers -kleurmethode langzaam weg om een ​​stieren in Chicago bloot te leggen, waardoor deze sneakers perfect zijn om langzaam in elkaar te slaan.

De Jordan 1 werd in de jaren tachtig de skate -schoen van terug en 90s vanwege de hoeveelheid innovatie en stijl die erin is gegaan, dus het is maar goed dat ze een schreeuw op deze lijst krijgen.

Afbeelding via Nike
Nike SB Dunks

Nadat het de reguliere sneaker game de afgelopen tijd schijnbaar de mainstream -sneaker -game heeft overgenomen, kan het eenvoudig zijn om te onthouden dat de Nike SB Dunk echt een skateschoen is. Met elk ontwerp met een gewatteerde tong, een Nike Zoom -airbag in de sokvoering en gezwollen veters, zijn deze ontwerpen ontwikkeld om alles te versnipperen van Vert tot Bowl tot Street. Met een overvloed aan kleuren en stijlen die worden aangeboden, is de Nike SB Dunk een schoen die elke skater moet proberen in hun leven.

Skate Shoe FAQ’s

Hoe selecteer ik de allerbeste skateschoenen?

Er zijn veel factoren om naar te zoeken in een geweldige skateschoen, maar voor deze gids hebben we drie primaire vereisten voor onze keuzes gebruikt. Allereerst is duurzaamheid, schaatsen eist een constante tol op je schoenen, dus ze vereisen TO kunnen standhouden. Het volgende is board-feel; Chunkier -schoenen kunnen langer duren, maar je verliest een paar van het gevoel voor je bord. Eindelijk is stijl, schaatsen gaat zoveel over expressie als het gaat om het ontdekken van nieuwe technieken en vooruitgang.

Maken skate schoenen een enorm verschil?

Hoewel ze je mogelijkheden op het bord niet onmiddellijk zullen verbeteren, zal een fantastisch paar skate -schoenen je bieden wat je nodig hebt om je beste te uitvoeren en ook de blessure te verminderen. De demping, ondersteuning en optie van materialen die een skate -schoen gaan maken, is veel anders dan uw reguliere trainer.

Zijn schoenen met hoge top veel beter om te schaatsen?

Hoewel een schoen met een hoge top extra ondersteuning en stabiliteit biedt, zijn ze niet noodzakelijkerwijs veel beter dan laag uitgesneden schoenen. Alles komt neer op persoonlijke voorkeur en waarom je je op het bord voelt.

Verder lezen

De blijvende impact van skateboarden op mode
Beste joggers voor Guy in 2022
Beste streetwear -merken om uit te inspecteren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *