5 Insta -opnamen die uw mening zullen veranderen over de Yeezy verbeteren 350 v2 ‘semi -bevroren geel’

Het wordt niet veel controversieeler dan de yeezy verbetert 350 v2 ‘semi -bevroren geel’. Zelfs de meest toegewijde fans van Kanye West noemen dit snel een gruwel in schoenenontwerp. En aan de andere kant zijn er tonnen van jullie die verliefd zijn op deze absoluut bizarre kleur.

Ik ben er dol op of haat het, er is geen twijfel dat de maten snel uitverkocht zullen zijn na een wereldwijde restock die later deze maand plaatsvindt. Maar dat zal niet voorkomen dat de haters deze als “dood” claimen;. De vraag is, moet de ‘semi -bevroren geel’ echt zijn slechte rood hebben?!

Als u een van die bent die nog steeds op het hek staan, kunnen de volgende INSA -opnamen gewoon uw mening veranderen. Natuurlijk, deze zijn luid, maar dragen ze met de ideale outfit en je trekt de aandacht – hopelijk om de ideale redenen.

Zorg ervoor dat u hieronder een reactie achterlaat en laat het ons weten als u van plan bent te gaan.

In combinatie met enkele gewone, zwarte joggers is de Yeezy ‘Semi Frozen Yellow’ veel meer onschadelijk dan je zou denken.

De opvallende silhouet vaart opnieuw op in een tijd waarin opzichtig ontwerp erg op trend is. Dat gezegd hebbende, deze zullen goed worden ontvangen met fashionista’s en hype -beesten. Maar wil je deelnemen aan de trend of is het allemaal een beetje te veel?!

Leg zelfs nog veel meer nadruk op deze ‘SPLY-350’ door die joggers op te rollen, net als gij zelf. Deze Insta Poser koos voor de beroemde paars gekleurde Calabasas -baanbroek. Het is een explosie van kleur die op de een of andere manier werkt.

Als het niet de doordringende gele kleuren was die verontwaardiging veroorzaakte, twijfelden veel van de keuze van een gom buitenzool. Toegegeven, het zorgt wel voor een volledig unieke schoen. Het is moeilijk te zeggen of deze er beter uit zouden zien als de buitenzool ijzig geel was gehouden?!

Als u het type bent dat de aandacht niet uit de weg gaat, dan kan het matchen van deze schoenen met een even bizarre broek de juiste keuze zijn. Neem bijvoorbeeld deze Supreme Snakeskin-broek die bijna net zo verbluffend zijn als de schoenen zelf.

Nog steeds onbeslist op de Yeezy 350 ‘semi -bevroren geel’?! Zorg jezelf niet te veel, want er is nog wat tijd om te beraden of deze worden gekoppeld. Die restock gebeurt op vrijdag 14 december.

Houd het vergrendeld aan @thesolesupplier voor info over voorraadnummers en een How To Cop Guide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *