Arsenal debuut een opvallende bliksemschicht derde set voor 2021/22

met de Premier League die zaterdag aftrad, hebben we de afgelopen weken een golf van nieuwe stijlvolle voetbalpakketten gezien. De laatste toevoeging verschijnt in het type Adidas X Arsenal’s 2021/22 derde set en het is misschien een van de beste shirts van het team tot nu toe.

Simpelweg vol met de stijl van de jaren 90 en inspiratie, dit nieuwste stuk speelt vast aan een all-over bliksemprintstijl die overal wordt geaccentueerd door gespikkelde vlekken. Het grootste deel van de set bestaat uit de “Mystery Blue” -kleur met tinten “Scarlett” en “Signal Cyah” begeleidend. Witte strepen zitten daarentegen bovenop de schouders om de basislook te totaal.

Afbeelding via Arsenal
Int’l verzending

Koop nu

Boven op de basis zien we een reeks bekende logo’s en sponsors. Als we het middengebied over de borst nemen, hebben we een “Emirates Fly Better” -logo dat wordt ondersteund door de bekende Gunners -badge en een gesplitste kleur Adidas Badge of Sport. Aan de binnenkant van de halslijn neemt een “arsenaal voor iedereen” -logo locatie om de diversiteit te vieren en de inclusie van de club.

Afbeelding via Arsenal
Int’l verzending

Koop nu

De set is ingesteld om zijn Premier League -debuut deze zaterdag te maken wanneer Arsenal Brentford behandelt, maar het wordt nu ook aangeboden om te kopen op de website van Adidas. In ander nieuws richtte Adidas X echt Madrid hun zinnen op succes met deze 2021/22 weg kit.

Afbeelding via Arsenal
Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *