De Nike Dunk High “Michigan” keert later dit jaar terug

Terwijl dit seizoen helemaal over de Dunk Low gaat, lijkt het erop dat Nike de hoge variant later dit jaar wat liefde zal geven door de legendarische Nike Dunk High nieuw leven in te blazen “Michigan”. Oorspronkelijk uitgebracht in 2016 als onderdeel van het “College Colors Program”, hier is alles wat we tot nu toe weten.

Geschilderd in een “middernacht marine” en “varsity maïs” kleurenschema, een beetje zoals de gebroken witte X Nike Dunk Low “University Gold” van vorig jaar, is de “Michigan” gemaakt van panelen van premium leer en blijft zo dicht bij de OG -vorm mogelijk.

Afbeelding door Nike
Een merklabel wordt op de tong genaaid, terwijl de legendarische Nike Swoosh over de lateralen glijdt en zich helemaal rond de hiel uitstrekt voordat hij naar de medialen schiet. Om het allemaal af te ronden, gaat een klassieke witte tussenzool hieronder zitten en het ontwerp afronden.

Naar verwachting op 26 september wordt de Nike Dunk High “Michigan” door talloze sneakerheads beschouwd als een van de meest gerenommeerde kleuren ooit gemaakt, dus Copping is absoluut essentieel. Zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige provider voor veel meer nieuws naarmate het zich ontwikkelt, en in gerelateerd nieuws daalt de Slam Jam X Nike Dunk High SP later dit jaar!

Afbeelding door Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *