De Air Jordan 7 “Flint” uit 2006 maakt een comeback

als je geen mogelijkheid hebt gekregen voor politieagent de legendarische Air Jordan 7 “Flint” in 2006, dan moet je luisteren. Beschouwd door talloze sneakerheads als de meest gerenommeerde kleuren om de AJ7 te raken, gaat het gerucht dat het volgend jaar een grote comeback zal maken!

De “Flint” maakt zijn on-court debuut in april 2006 en beschikt over een schoon grijs en een witte kleurencombinatie en is vervaardigd van boterachtige glad suede en premium getrommeld leer. “Varsity Purple” -accenten maken hun methode zowel voor de tong als de enkel, waar u ook de kenmerkende jumpman zult ontdekken die ons allemaal begrijpt als liefde.

Afbeelding door Nike
Hieronder wordt een agressief gestileerde Nike Air-middenzool in het zwart gedaan, en om alles af te ronden, een enkel canvas-pull tabblad siert de hiel voor de hoogste fit.

Verwacht dat ze ergens volgend jaar in de planken komen, zou de Nike Air Jordan 7 “Flint” niet moeten worden gemist, dus zorg ervoor dat je het op slot houdt bij de enige provider als je een paar in je persoonlijke collectie wilt. In Associated News is het stolsel X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” vanaf 2006 eveneens een terugkeer volgend jaar!

Afbeelding door Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *