DOE combineert de Adidas Ultra Boost 19 met de Micropacer

Hoewel dit zeker niet de eerste adidas Ultra Boost -samenwerking is, is het absoluut een van hun beste tot nu toe. Ter ere van zijn vijfde verjaardag, is de in Shanghai gevestigde boetiek herenigd met de drie strepen voor een silhouet dat de Ultra Boost 19 combineert met de micropacer, en het wordt perfect uitgevoerd.

Geïnspireerd door het concept van “0 tot 1”, is het bovenwerk gemaakt van een lichtgrijze primeknit met neonblauwe hoogtepunten gluren door het brei voor een vleugje contrast. Dit wordt aangevuld met accenten aan de achterkant en in tegenstelling tot een gewaagde rode hielbeker. Over contrast gesproken, de iconische lijkwade van de micropacer verving het gebruikelijke kagingsysteem van de UB19, wat resulteerde in de perfecte balans tussen klassiek en hedendaags.

Afbeelding via KickSvisionofficial

Afbeelding via KickSvisionofficial
Hieronder vindt u een volledige boost -middenzool, en om het allemaal af te ronden, raakt de Adidas Consortium Handshake de rechter binnenzool, terwijl de linker wordt gedrukt met de traditionele Chinese hand groet die teruggaat naar de wortels van het merk.

Zonder twijfel een van de beste UB19 Collabs of the Year, zal de DOE X Adidas Ultra Boost 19 op 8 november uitsluitend in de winkel vrijgeven in Atmos Sendagaya. Op dezelfde dag zal DOE een pop -up uitvoeren waar klanten een loterij kunnen betreden om een ​​’vrienden- en familie’ -paar te winnen. Voor degenen buiten Azië, je moet wachten tot 21 november om te cop, dus zorg ervoor dat je op de hoogte blijft en je houdt je op de hoogte van meer release -info naarmate het zich ontwikkelt! Terwijl je hier bent, moet je ook een eerste blik werpen op de komende Neighborhood X Adidas Ultra Boost Uncaged!

Afbeelding via KickSvisionofficial

Afbeelding via KickSvisionofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *