De Casablanca X New Balance XC-72 heeft de gekste enige enige in het bedrijf

Stevie Grimes stopt gewoon niet, toch? Na het plagen van een gloednieuwe 327 en 237 partnerschap met NB, wordt hij nu naar Instagram gebracht om de nooit eerder geziene Casablanca X New Balance XC-72 te onthullen, en het is anders dan alles wat we eerder hebben gezien. Dit partnerschap brengt de kenmerkende retro-futuristische esthetiek van het Boston-merk en bevat een van de gekste buitenzolen in het spel, en we nemen onze allereerste look tot nu toe!

Het ideale brouwsel van zowel traditionele als eigentijds, de XC-72 is ontwikkeld door Charlotte Lee, die niet verwonderlijk leidde tot de ontwikkeling van de wereldberoemde 327. Werken aan een schoon witte geperforeerde lederen basis, lichtgrijze suede daalt af op het vliessysteem, Toebox, evenals hiel. Een grote sinaasappel “N” siert zowel de laterale als de mediale zijwanden, terwijl de tong fijn is geborduurd met “Casablanca Tennis Club”.

Natuurlijk kun je niet over deze nieuwe balansschoen praten zonder de gekke enige eenheid te bespreken. Gezien hier in een andere kleur van Instagram Individual @greatgrondino, wordt de linkerkant gedaan met volledig geproportioneerde cirkels, terwijl het beste een loopvlakpatroon heeft dat vrij willekeurig lijkt. Als de nachtstalker deze zou gebruiken, zou het niet lang hebben geduurd voordat de autoriteiten zijn schoenenafdruk bepalen, dat is zeker.

Er is nog geen woord op een releasedatum, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige provider voor veel meer nieuws over de Casablanca X New Balance XC-72 terwijl het zich ontwikkelt! Laten we begrijpen wat u gelooft van het duidelijke ontwerp, evenals tijdens u hier bent, vier het 20 jaar van de New Balance 991 met deze schone kleuren!

Afbeelding door greatgrondino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *