Een on-foot kijk op de Nike Dunk Low “Nike Sun Club”

De Nike Dunk heeft al vele kleuren bezeten sinds de revival in de hedendaagse sneakerscene, met verschillende herdenkingsthema’s die respectievelijk per seizoen dalen. Voor de nieuwste outfit komt het vintage model deze zomer op in de vorm van de Nike Dunk Low “Nike Sun Club”. We hebben on-foot foto’s aangeboden door populaire sneaker @ankeekicks, en we twijfelen er niet aan dat fans van dynamische kleuren deze al op hun must-have lijst hebben.

De schoen met een lage top heeft een canvas-geweven basis in een pastelkleurige roze kleur die is samengevoegd door getrommelde lederen panelen in bruin-de hakken, eyestays en Toecaps. De Sidewall Swoosh -logo’s aan de laterale en mediale kanten genieten van een tropische gele toon, terwijl een dynamische limoengroene schaduw de hielgebieden markeert.

Afbeelding via Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Traditionele merkdetails op GR Colourways zijn niet langer aanwezig in deze vertolking in ruil voor het woordmark “Nike Sun Club” op de tong en een levendige zonafbeelding op de onderste hakken. Een frisse witte middenzool ondersteund door een veerkrachtige rubberen buitenzool compleet dit begeerbare paar.

Wat vind je van de Nike Dunk Low “Nike Sun Club”? Zorg ervoor dat u hier bij de enige provider inspecteert om op de hoogte te blijven van alle meest recente Nike -drops. In Associated News zijn officiële foto’s van de Nike Dunk Low “Rose Whisper” gearriveerd.

Afbeelding via Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *