Hoe je suede schoenen

schoonmaakt, omdat alle sneakerheads het zullen weten, je trappen schoon houden, maakt allemaal deel uit van het plezier als je een verzamelaar bent. Het gaat in wezen zonder te zeggen dat als je ze zo goed gaat verslijten als ongeveer (wat je absoluut zou moeten), ze na verloop van tijd een beetje vuil gaan oppakken. Dit is absoluut prima, maar om ze er fris uit te laten zien, omdat we er ooit aanraden om ze regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat het vuil in de loop van de tijd opbouwt, wat een uitdaging kan worden om schoon te maken.

De meeste materialen die op sneakers worden gebruikt, zijn relatief gemakkelijk schoon te maken, afgezien van een beruchte uitdagende stof; suede. Hoewel het er uitstekend uitziet als het fris, als suede smerig begint te worden, kan het er extreem snel gescheurd en onsmakelijk uitzien, wat impliceert dat het regelmatig moet worden schoongemaakt. Hoewel het volledig mogelijk is om suède trainers schoon te maken, kan het proces relatief ontmoedigend zijn als je het nog nooit eerder hebt gedaan, dus hier bij de enige provider hebben we dit gemakkelijk te lezen en stap voor stap geproduceerd, maar Begeleid die details precies hoe u uw suède trappen kunt reinigen, dus bekijkt u alles wat u weet!

Afbeelding via Reshoevn8r
Wat je nodig hebt

De allereerste stappen die u moet nemen wanneer u een smerig paar suede schoenen wilt reinigen, is om de beste apparatuur te ontdekken. Hoewel talrijk op het internetgidsen je zullen vertellen om het te laten blag met gewone huisartikelen, zouden we hier enorm tegen aanbevelen, omdat het gebruik van de onnauwkeurige producten kan leiden tot langdurige schade aan je sneakers, wat het laatste is dat je zou willen . Er zijn veel merken die toegewijde Suede Sneaker -reinigingskits maken, dus ons allereerste stukje begeleiding zou zijn om naar een van deze te gaan. Als dat niet in name is, kunnen privéproducten ook worden gekocht als u niet de hele kit vereist. Merken zoals Jason Markk, Reshoevn8r, Crep Safeguard en Sneakerer zijn allemaal marktstandaarden, dus het selecteren van een enorme naam zoals dit is de verstandige beslissing.

Om te beginnen met het schoonmaken van uw suède sneakers, is het waarschijnlijk dat u het naleven van items vereist:

Suede borstel
Suede gum
Schoenbomen
Medium borstelige reinigingsborstel
Gespecialiseerde reinigingsoplossing

Afbeelding via Reshoevn8r
Soorten suede

Als je nu niet bewust was wat Suede echt is, is het misschien geweldig om te weten. Suede is zowel de zachte als de vage onderkant van leer en is afkomstig van dieren zoals herten of koeien. Het is gebruikt om zowel eeuwen als schoenen en schoenen te maken en blijft nog steeds extreem populair in de schoenenindustrie. Een aantal verschillende soorten suede worden meestal gebruikt, met de allereerste zijn lambskinehuede, wat een extreem zachte, lichtgewicht en high-end gevoelstof is. Als u dit schoonmaakt, zouden we aanraden om met maximale voorzichtigheid door te gaan, omdat het extreem delicaat is om aan te raken. Cowhide suede en varkenshuid suede worden ook meestal gebruikt, hoewel deze twee veel veel duurzamer zijn, dus je kunt druk uitoefenen tijdens het borstelen.

Ten slotte wordt Deer Suede ook regelmatig gebruikt op sneakers, omdat het extreem moeilijk is, maar sterk, maar toch extreem zacht aanvoelt. Je kunt ook nubuck tegenkomen op veel sneakers, die is gemaakt van de bovenste korrel van leer en vervolgens zoveel gepolijst als een zacht gevoel creëren. Dit proces zorgt voor zowel schone als gepolijste look die ook prominent aanwezig is bij schoenenproducenten zoals Nike, Jordan Brand, New Balance en Adidas.

Afbeelding door Reshoev8nr
Stappen om te nemen

Wanneer het betrekking heeft op het echt schoonmaken van uw suède trainers, is de allereerste stap die u moet nemen om uw suede schoon te maken om te proberen en de bovenwerk te revitaliseren. Reinig het suede zorgvuldig in één richting om elk type losse stukjes vuil los te maken. Zorg ervoor dat u het hele bovenwerk bedekt om hier consistentie te produceren. Inspecteer vervolgens op elk type koppige overgebleven plekken die mogelijk een beetje veel meer werk vereisen om te verwijderen. Als er iets aanwezig is, moet u deze licht met uw suede gum in een beweging wrijven alsof u de verkleuring van het suede probeert op te heffen. Wanneer dit is gebeurd, wilt u de bovenwerk met de schone beoordelen wanneer u opnieuw kunt garanderen dat het suede een gelijkmatig oppervlak heeft en het dutje beschermen. Voel je helemaal vrij om deze stappen verder te herhalen totdat alle plekken zijn verwijderd.

Nadat u voor de bovenwerk hebt gezorgd, is het nu tijd om aan de midzolen te werken, waar we gemeenschappelijke sneakerreinigingsprocessen kunnen toepassen. Meng de voorgestelde hoeveelheid sneaker -reinigingsservice met luke warm water en gebruik het medium clean om elk type vuil of slijtage af te wrijven. Het doel hier is om de middenzolen er weer fris uit te laten zien wanneer ze weer fris. Als er hier een geelwatering aanwezig is, is het mogelijk om een ​​tussenzoolmarkering te gebruiken om ze weer tot leven te brengen, hoewel dit optioneel is en niet altijd nodig is.

Afbeelding door Jason Markk
Wat te vermijden

Zoals we eerder hebben besproken, is Suede een notoir delicaat materiaal alsevenals permanent verkleuren als u de onnauwkeurige producten of de verkeerde techniek gebruikt tijdens het reinigen. Een van de allereerste dingen die je zeker zou moeten voorkomen bij het reinigen van Suede, is het nat maken. Suede kan extreem snel worden verkleurd door water en het kan praktisch onmogelijk zijn om te elimineren (daarom raden we ook niet aan suede sneakers in de regen te gebruiken, tenzij ze worden beschermd). Hoewel er geen vloeistof wordt gebruikt om de bovenkant van Suede Sneakers schoon te maken, moet u uiterst voorzichtig zijn om geen enkele vorm van de reinigingsservice op de bovenkant te laten morsen bij het reinigen van de tussenzool.

Het is ook ongelooflijk essentieel om de bovenwerk niet zo goed schoon te maken bij het reinigen van ze, omdat dit een paar van de vezels van de stof kan elimineren, waardoor het oppervlak inconsistent blijft. Talrijke sneakerheads zijn doodsbang om Suede te reinigen sinds van de risico’s, maar de realiteit is zo lang als een paar eenvoudige richtlijnen worden nageleefd, echt geen enkele vorm van problemen moeten tegenkomen.

Afbeelding door Crep Protect
Nazorg

Zodra je suède sneakers effectief zijn schoongemaakt, zien ze er idealiter uit om doosverf te zien. Allereerst zouden we aanraden om de tussenzolen af ​​te drogen met een stof of oude handdoek, gewoon om te garanderen dat er geen water op de sneakers blijft. Vervolgens is het buitengewoon essentieel om te garanderen dat ze zijn beveiligd tegen de weersomstandigheden wanneer we allemaal veel meer dan een paar keer zijn betrapt door de regen in suède sneakers. Garandeer dat de hele bovenwerk licht bekleed is met waterdichte spray en laat vervolgens de fitnessinstructeurs drogen op een warme, geventileerde plaats. Herhaal dit proces indien mogelijk wanneer of twee keer veel meer om te garanderen dat ze volledig waterdicht zijn.

Je suède sneakers zouden nu geweldig moeten zijn om voor minstens een paar maanden te kiezen, en als je ze spaarzaam draagt, het is waarschijnlijk dat je misschien nog langer gaat zonder dat ze er nog een meer schoon nodig hebben! Een top-tip van ons bij het Sole Provider-team is om je trappen te spotten als je een enkelvoudig merk opmerken, omdat dit voorkomt dat de opbouw van een aantal plekken die kunnen leiden tot ongelooflijk smerig uitziende trainers.

Afbeelding via Reshoevn8r

Laatste gedachten

We hopen dat je heel blij bent in onze uitgebreide Suede Cleaning Guide en je nieuwe vaardigheden in het gebruik van goed gebruik zal brengen, omdat we allemaal begrijpen dat er niet veel beter is dan een fris uitziende paar trappen! Houd het hier bij de enige provider voor het beste vast voor al het meest recente sneakernieuws, releasedata en begeleiding en zorg ervoor dat u de rest van onze site inspecteert op uw dagelijkse schoenenoplossing!

Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan hieronder een aantal soortgelijke stukken die je misschien leuk vindt:

Hoe u witte fitnessinstructeurs schoonmaakt en er ook fris uitziet en er fris uitziet
De beste sneaker -reinigingsproducten
De Supreme Jason Markk -evaluatie – werkt het?
De beste witte fitnessinstructeurs voor mannen
De 10 veel comfortabele fitnessinstructeurs van 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *