Begin het nieuwe seizoen met de Nike Air Max 720 ‘Sunrise’

start het nieuwe seizoen met het meest huidige vlaggenschip van de Swoosh, de Nike Air Max 720. De industrie volledig veroveren, elke kleur die zo is gevallen dat zo is gevallen Verre is een behoefte aan Cop, dat gezegd hebbende, de ‘zonsopgang’ is absoluut de heetste – zowel letterlijk als figuurlijk!

Geschilderd in een ultra speciaal palet dat vervaagt van ‘Universal Gold’ naar ‘Team Orange’, accenten van zwarte functie voor een vleugje contrast. Hieronder is de chunkiest luchteenheid van Nike aanwezig, met behulp van dragers een behendig en drijvend gevoel bij elke stap. In termen van materialen is het bovenwerk gemaakt van een geperforeerd gemanipuleerd gaas voor de grootste ademhalingservaring, terwijl de tussenzool is gemaakt van meer dan 70%gerecycled gefabriceerd afval, waardoor het een van de meest milieuvriendelijke kraken die er zijn.

Nu verkrijgbaar bij Foot Locker UK, is de Nike Air Max 720 ‘Sunrise’ een nodig om Cop Sneaker voor elke rotatie. Laat het ons weten als je jezelf een paar pakt, en zorg ervoor dat je de officiële leverancier -app nu downloadt voor gratis ideaal! In gerelateerd nieuws, kijk je eerste blik op de Nike Air Vapormax 3.0 ‘Triple Black’!

Als je erover denkt om een ​​aantal gloednieuwe Nike Heat te hanteren, bekijk dan de stroom hier!

Afbeeldingen door middel van 43inhalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *