100% van de winst van de Reebok X Sneeze Magazine Club C wordt gedoneerd aan BLM

oorspronkelijk gepland om in mei te lanceren, de aankomende Reebok X Sneeze Magazine Club C heeft eindelijk een bevestigde releasedatum ontvangen, en het is veilig Zeg dat talloze sneakerheads gretig op dit paar anticiperen. De twee merken hebben ook aangekondigd dat 100% van de winst van de samenwerking wordt geschonken aan de #BlackLivesMatter Foundation.

Afbeelding via Reebok
Zowel Reebok als het NYC-gebaseerde tijdschrift in straatstijl hebben cult-achtige volgers, waardoor deze samenwerkingsinspanning een must-have voor streetwear-fans is. Het Clean Club C Silhouette is uitgedost in wit leer voor een premium look en feel, met zwarte details die dingen subtiel maar effectief houden. Het gerenommeerde logo van Sneeze staat aan de zijkant, terwijl de tijdloze branding van Reebok is geborduurd op het tabblad Tong.

Onder de voeten verbergt een wit-rubber enige eenheid high-end demping om te garanderen dat deze stadssteppers de hele dag comfortabel blijven. De look is afgewerkt met tweekleurige veters die deze echt een van de beste Reebok-samenwerkingen in een tijdje maken!

Afbeelding via Reebok
Als je de Reebok X Sneze Magazine Club C wilt copypen, kun je verwachten dat ze op 11 juni bij een handvol verkopers vallen, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent. Blijf ondertussen opgesloten in de enige provider voor al het meest recente schoenennieuws! Terwijl je hier bent, bekijk je de 12 beste sneakers die deze week vallen.

Afbeelding via Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *