Oskar Rozenberg plaagt een corduroy-zware Nike SB Blazer Collab

De Nike SB Blazer heeft het spel volledig veroverd. Beschouwd als een van de meest prominente sneakers van 2019, daalt de Swoosh de release na de beëindiging van de release, evenals nu, ze hebben de Zweedse skater Oskar Rozenberg aangetoond voor een corduroy zware partnerschap dat een duidelijke must -cop is!

Plaagde op Instagram, deze speciale editie Nike SB -schoen is uitgedost in een aardse kleurencombinatie met een overwegend bruin bovenwerk en bruine accenten bij het veterstelsel en de tong. Zoals eerder vermeld, is het gemaakt van Corduroy voor een vintage look en voelen, terwijl leer en canvas eveneens worden gebruikt voor extra luxe. Nike SB en Oski -logo’s kunnen overal worden ontdekt, en om alles af te ronden, een paar complementaire touwveters binden alles aan elkaar.

Op dit moment wordt er nog veel anders begrepen over de Oskar Rozenberg X Nike SB Blazer, maar er wordt verwacht dat het op 14 december kiest voor retailers. Zorg ervoor dat je je ogen openhoudt voor meer foto’s van de schoen, en houd deze vergrendeld aan de enige leverancier voor meer nieuws wanneer deze zich ontwikkelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *