Je beste look nog naar het Medicom Toy X Nike SB Dunk Low

The Medicom Toy X Nike SB Dunk Low werd voor het eerst geplaag . Het duo werkte voor het eerst samen in 2008 en moet sindsdien nog weer samenwerken, dus dit is een zeldzame release waar fans al voor gaan.

Medicom Toy is een Japanse verzamelobjecten die beroemd is om de BRBRICK -lijn van speelgoed te maken die wenselijk zijn voor veel sneakerheads. 2020 is veel zeker het jaar van de SB Dunk geweest, dus deze release is ingesteld om een ​​absolute traktatie te dalen!

Afbeelding door middel van Hanzuying

Afbeelding door middel van Hanzuying
De bovenkant van het paar wordt gesneden naar het klassieke dunk -ontwerp met panelen en zijn uitgedost met jetzwarte ponyhaar voor een subtiele maar luxe look. Nike’s kenmerkende SWOOSH -logo loopt over zowel de zij- als de mediale kanten, terwijl het kenmerkende @ -logo van Medicom op de achterkant wordt geborduurd voor een collaboratieve aanraking.

Natuurlijk zijn dit een SB-dunk, dus de enorm gewatteerde tong en extra gewatteerde enkels zijn aanwezig als altijd, terwijl de witte rubberen middenzooleenheid een Nike Air-eenheid over de volledige lengte verbergt om ervoor te zorgen dat deze klaar zijn voor impact!

Afbeelding door middel van Hanzuying

Afbeelding door middel van Hanzuying
Als je zo extatisch bent als we zijn voor de lancering van de Medicom Toy X Nike SB Dunk Low, is het goede nieuws dat een releasedatum is vastgesteld voor 22 augustus, dus zorg ervoor dat je het hier bij de zool in ideaal houdt Verkoper voor alle huidige updates. Terwijl je hier bent, bekijk je de Medicom Toy X Nike SB Blazer die ook gerucht is!

Afbeelding door middel van Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *