Kijk fris voor het seizoen 2019/20 met deze trappen

Het is bijna hier! Na de doldrums van de zomerse pauze nadert het nieuwe voetbalseizoen snel en wat een tijd is. We hebben nieuwe ondertekeningen om op te letten, buitengewone nieuwe kits en een heel seizoen van Manchester United zittend in de 6e positie!

We hebben dus ons enthousiasme voor voetbal en sneakers geïntegreerd en de grootste gids gemaakt van wat de crêps te dragen met 6 van dit jaar beste truien. We hebben 4 Premier League -zwaargewichten en 2 juggernauts van de Serie A, allemaal met terminate kits en voorpassende CREGS.

Laat ons uw geliefde combinatie begrijpen in de reacties hieronder.

Houd het vergrendeld aan de enige verkoper voor al het allerbeste nieuws en releases van de sneakergemeenschap.

Arsenal Away Kit/ Adidas Eqt Gazelles

De rotte bananenset is echt iets om te aanschouwen en dat is een moeilijke zaak om te verklaren als je een levenslange supporter van Manchester United bent. Komend met tonale geel en blues over de hele top, geloofden we dat de heldere hit van neon op de zool van deze Adidas Eqt Gazelle de top perfect heeft ingesteld.

PSG Away Kit/ Nike Air Max 270 React

Geen enkele club ter wereld heeft veel betere industriële partnerschappen dan PSG. Ze hebben te maken gehad met BAPE, Collette en Nike om een ​​paar van de allerbeste collabs in het recente geheugen te produceren. Nu werkt deze fel oranje set nu voor het tweede seizoen op rij met Jordan Brand, zorgt ervoor dat je opvalt. Combineer ze met de veel subtielere Air Max 270 reageert om de schoen perfect te markeren.

Manchester United Home/ Adidas Ultraboost

Als United -fans hun zin hadden, zou Dybala beginnen met zowel Martial als Rashford, Bruno Fernandes in net achter met Pogba als de pivot en Harry ‘Slabhead’ Maguire Nutting kruist dagenlang. De waarheid is dat we eindigen met Pogba verdwenen, evenals Longstaff die uiteindelijk onze nummer 1 middenvelder wordt. Deze set en sneaker -combo staat tenminste in brand.

As Roma Away/ Nike Air Max Plus

Om Andy Gray te parafraseren ‘Neem een ​​boog Nike, neem een ​​buiging! “;. Deze set is eigenlijk iets van mythe en legende, die met een sterke blikseminslag alle methode over de borst van de bovenkant komt, dit kan precies zijn Beste set van 2019. Plus er is de beste Nike TN om ervoor te kiezen, waar kan je nog veel meer om vragen?

Juventus Home/ Adidas Nite Jogger

Dit is een set passend bij kampioenen. Voorbij zijn zowel de traditionele strepen als in komt zowel zwart als wit met een levendige oranje streep om de T -shirt perfect af te splitsen. Koppel dit met de 3M -hits op de Adidas Nite Jogger en je bent op een winnaar.

Tottenham Hotspurs Home/ Nike Shox TL

Wat geloven we van Tottenham? Als ik nogal eerlijk ben, zijn ze nu respectabel. De Lilywhites houden het standaard met een knapperig wit shirt, dus waarom zou je het niet een beetje meer respectloos maken met een paar Nike Shox TL rechtstreeks uit 2003.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *