Nike viert het 75e NBA -seizoen met een selectie van klassieke uniformen

ter ere van het NBA 75 -jarig jubileum, Nike zal drie van de originele en vele invloedrijke teams van de geschiedenis van de organisatie eren met een reeks klassieke uniformen. De Boston Celtics, New York Knicks en de Golden State Warriors ontvangen elk historische replica’s van enkele van hun vele bekende kits.

De Boston Celtics -strip arriveert met het klassieke witte en groene ontwerp met een groot Celtics -logo dat over de borst wordt weergegeven. De shorts maken gebruik van een vergelijkbaar kleurgeblokkeerd ontwerp met de toevoeging van twee contrasterende drie-bladklavers. Dit uniform repliceert dat waarvan het team in 1946 helemaal terugde.

Afbeelding door Nike
Het Knicks -uniform lijkt ook naar 1946 voor inspiratie. Een groot “New York” lettertype wordt weergegeven over de borst geaccentueerd door tonen van marine en oranje gevonden rond de kit. De shorts maken gebruik van een trendy gestreept ontwerp op zowel de buitenpoot als de bodem.

Afbeelding door Nike
De Warriors -uniformen hebben een marinebasis versterkt door heldere tonen van geel en rood. Deze uniformen zijn gemodelleerd op dezelfde die het team droeg voor het seizoen 1961-62, het seizoen beroemd voor Wilt Chamberlain scoorde meer dan 100+ punten in een enkele wedstrijd.

Als je een basketbalfan bent, wil je deze in het oog houden voor deze! In ander nieuws keert kampioen X Muhammed Ali terug voor Round II.

Afbeelding door Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *